- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
Köszi. Geralt új séróját nekem nagyon nehéz megszokni, lányok szoktak ilyesmi frizurát csináltatni ballagásra vagy diplomaosztóra vagy valami hasonló ünnepségre. Ettől sztem egy kicsit buzoid lett. De persze a játék nagyon várós. Az már látszik, hogy a grafikával nem lesz gond.
-
KKaresz45
senior tag
Nem tudom, hogy ugyanarról a problémáról van-e szó, de sajnos én is tapasztaltam hasonlót. 1.4-ig gyönyörűen felment minden, és az 1.5 valami hibaüzenettel elszállt, nem tudtam vele semmit csinálni. Napokig küzdöttem vele, még az oprendszert is újratelepítettem (64 bites win XP-m volt akkor), de mindig jött a hibaüzenet, nem tudtam megcsinálni. A megoldás sajnos az lett, hogy akkoriban jött ki a Gyémánt kiadásos Witcher EE, és mivel nagyon szerettem, megvettem azt is a sima mellé. Ebben a kiadásban ugyebár az 1.5 van a lemezen eleve. És láss csodát, ez a verzió gyönyörűen felment minden gond nélkül, azóta van 1.5-öm. Nem szívesen adtam ki még egyszer pénzt érte, de nagyon rá voltam kattanva akkoriban, végigvittem azt a kiadást is azóta vagy kétszer.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
RexpecT
üzenetére
Igen, meditálásnál lehet szétosztani a pontokat. Még annyit tennék hozzá, hogy nálam előfordult, hogy amikor leültem meditálni a tábortűzhöz, akkor nem dobta fel alapból a szintlépés (vagy képességfa, ahogy tetszik) képernyőjét. Valószínűleg ez az oka annak, hogy nem találtad meg ezt a lehetőséget. De nincsen semmi baj, a meditáció kezdeténél rá kell kattintani a megfelelő gombra a jobb felső sarokban, és már oszthatod is a pontokat.
É is sokat szenvedtem egy hasonló problémával. Nevezetesen azzal, hogy főzeteket keverni is csak meditáció alatt lehet. Mindenhol kerestem a lehetőséget, feltúrtam az összes menüt, de nem találtam, de aztán végül csak rájöttem. Amikor leül Geralt meditálni, megjelenik az "alkímia" gomb a többi között, és ott lehet keverni a főzeteket/gyártani a bombákat.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
RexpecThez hasonlóan én is Steames verzióval játszom, szóval a problémát nem ismerem, de azt a patch-et mindenképpen próbáld ki, amit belinkelt HaaS. Szerintem az helyre fogja tenni. Ez nem rajongói patch, hanem a hivatalos 1.5-ös. Ebben az egyik feature, hogy nem kéri többet a lemezt. Próbáld ki, remélem, hogy ezzel már elindul.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Én Win7 64 bit alatt játszom. Apró problémám van, néha (kb. 2-3 óránként) lenyomja a játékot tálcára. Nem zavar túlzottan, gond nélkül vissza tudom tenni azonnal, és megy tovább simán.
Neked mi a problémád? (Bocs, lehet, hogy már írtad korábban, csak elsiklottam fölötte.)
Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózatokról alaposan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs