Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
opti06
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ismerős, nekem is volt, hogy bordát akartam vágni memókra, és nem tudtam kivárni hétvégét míg eljutok műhelybe este pincébe vasfűrésszel nekiestem

de aztán később megbántam, inkább türelemmel de precíz munkát -
opti06
aktív tag
Tyű, csak most találtam ide, szép mod nagyon, csak az a borda vágás nem valami szépség
mondjuk zárt házba végül is mindegy, de ha legközelebb ilyenre vetemülsz, próbáld meg bordákat kiékelni, mondjuk fát vagy alu lapokat teljesen mindegy, becsúsztatsz a bordák közé, hogy fixen tartsa, és ujjmaróval esetleg tárcsamaróval nagyon kicsi előtolással adj neki, én is úgy vágtam bordát és gyönyörű lettek az élei, mintha iparban történt volna 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

mondjuk zárt házba végül is mindegy, de ha legközelebb ilyenre vetemülsz, próbáld meg bordákat kiékelni, mondjuk fát vagy alu lapokat teljesen mindegy, becsúsztatsz a bordák közé, hogy fixen tartsa, és ujjmaróval esetleg tárcsamaróval nagyon kicsi előtolással adj neki, én is úgy vágtam bordát és gyönyörű lettek az élei, mintha iparban történt volna