Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Pénteken hajnalban keltem (4-kor) és a fél ötös vonattal mentem a Keleti-be. Onnan indultunk Sopronba kiállításra, osztálykirándulás címszóval. Odafelé egyszer a vonaton kényszerszünetünk volt, egy idős néni öngyilkos lett.

Odaértünk, bementünk, megnéztük, engem annyira nem kötött le, lehet azért, mert számomra nem volt olyan sok újdonság. Végülis az egész arról szólt, hogy különböző gyártók kihozták a gépeiket bemutatásra, ha kérdezett az ember, akkor elmagyarázták hogy mi hogy illetve volt helyszíni bemutató is. Volt egy két gép meg dolog, ami újdonság volt, az tetszett is.
A kiállítás után elmentünk oda, ahol aludtunk, normális, kultúrált hely volt fent a hegyen. Utána még visszamentünk a városba, a tanárunk valami kilátóba akart felvinni, de le sikerült beszélnünk erről a tervéről (kb 1,5 óra gyalogút, hegynek felfelé, piásan, na azt inkább nem) nade akkor hova menjünk? Borospincébe kötöttünk ki, az egy jó hely volt, majd miután mindenki eleget ivott, visszaindultunk az alvóhelyre. Sikeresen visszaérkeztünk, piáltunk,
elvoltunk, nagyon jól éreztük magunkat, majd alvás. Másnap kelés, jajjjjjdefáj a fejem. Na az fájt egész délelőtt (másnaposság unrulz) majd amikor bevágódtunk a buszba, hogy levisz a városba, na még az volt a kemény, azthittem a buszban rókázni fogok. Egész végig nem rókáztam, de nem is voltam a legjobban. Minedenesetre csak elmúlt. Még a hazaindulás előtt elmentünk városnézésre. 2 borospince, ahol az elsőnél sikeresen otthagytam a táskám, majd amikor feltűnt, hogy a többieken van hátimotyó, rajtam meg nemvan, akkor nagy sebességel vissza. Szerencsére ott volt, ahol hagytam.
Gyönyörű hely Sopron, Bp-hez hasonlítani sem lehet. Tiszta város nagyon barátságos emberekkel
Mindenkinek csak ajánlani tudom
Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Autóhifi
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

elvoltunk, nagyon jól éreztük magunkat, majd alvás. Másnap kelés, jajjjjjdefáj a fejem. Na az fájt egész délelőtt (másnaposság unrulz) majd amikor bevágódtunk a buszba, hogy levisz a városba, na még az volt a kemény, azthittem a buszban rókázni fogok. Egész végig nem rókáztam, de nem is voltam a legjobban. Minedenesetre csak elmúlt. Még a hazaindulás előtt elmentünk városnézésre. 2 borospince, ahol az elsőnél sikeresen otthagytam a táskám, majd amikor feltűnt, hogy a többieken van hátimotyó, rajtam meg nemvan, akkor nagy sebességel vissza. Szerencsére ott volt, ahol hagytam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom