Hirdetés

Aktív témák

• Winner_hun

félisten

Pénteken hajnalban keltem (4-kor) és a fél ötös vonattal mentem a Keleti-be. Onnan indultunk Sopronba kiállításra, osztálykirándulás címszóval. Odafelé egyszer a vonaton kényszerszünetünk volt, egy idős néni öngyilkos lett.:(
    Odaértünk, bementünk, megnéztük, engem annyira nem kötött le, lehet azért, mert számomra nem volt olyan sok újdonság. Végülis az egész arról szólt, hogy különböző gyártók kihozták a gépeiket bemutatásra, ha kérdezett az ember, akkor elmagyarázták hogy mi hogy illetve volt helyszíni bemutató is. Volt egy két gép meg dolog, ami újdonság volt, az tetszett is.
    A kiállítás után elmentünk oda, ahol aludtunk, normális, kultúrált hely volt fent a hegyen. Utána még visszamentünk a városba, a tanárunk valami kilátóba akart felvinni, de le sikerült beszélnünk erről a tervéről (kb 1,5 óra gyalogút, hegynek felfelé, piásan, na azt inkább nem) nade akkor hova menjünk? Borospincébe kötöttünk ki, az egy jó hely volt, majd miután mindenki eleget ivott, visszaindultunk az alvóhelyre. Sikeresen visszaérkeztünk, piáltunk,;] elvoltunk, nagyon jól éreztük magunkat, majd alvás. Másnap kelés, jajjjjjdefáj a fejem. Na az fájt egész délelőtt (másnaposság unrulz) majd amikor bevágódtunk a buszba, hogy levisz a városba, na még az volt a kemény, azthittem a buszban rókázni fogok. Egész végig nem rókáztam, de nem is voltam a legjobban. Minedenesetre csak elmúlt. Még a hazaindulás előtt elmentünk városnézésre. 2 borospince, ahol az elsőnél sikeresen otthagytam a táskám, majd amikor feltűnt, hogy a többieken van hátimotyó, rajtam meg nemvan, akkor nagy sebességel vissza. Szerencsére ott volt, ahol hagytam.

Gyönyörű hely Sopron, Bp-hez hasonlítani sem lehet. Tiszta város nagyon barátságos emberekkel:) Mindenkinek csak ajánlani tudom:)

Aktív témák