Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
jolti05 #11452 üzenetére
Szia!
Első win 10 frissítésnél nállam hibát jelzett, nem tudom miért, de veszett sokáig csinálta, konkrétan angolul írta ki 100%-nál, hogy "ne kapcsoljam ki a gépet, frissít".
Ez azóta is "lóg a levegőben", hogy ilyenkor mi is a teendő, de konkrétan nem tudom mit kell csinálni, az értesítési falon vagy min kiírta, hogy nemsikerült frissíteni, csak kérdés: legközelebb is ez lesz?(#11463) zoltan6: Nekem a második van, jobban tetszik, tegnap matricáztam át. Konkrétan azért (is) vettem, hogy hurcolászásnál megvédi a kijelzőt.
-
cidalain
veterán
válasz
jolti05 #10258 üzenetére
Meg szerencsesnek. En megrendeltem, de elkezdett baszakodni a GB velem, hogy kiszurt a paypalfioktolvaj rendszeruk, kuldjek mar szemelyit tenyleg en vagyok e. Addig felreteszik a rendelesemet. Elkudtem amit kertek, aztan dobtak a francba a rendelesemet... Csesszek meg. 31 lett volna a vi8 plus biztositott postazassal.
-
cidalain
veterán
válasz
jolti05 #10255 üzenetére
Na jo, menjunk bele a szovegertelmezesbe.
Megkapod=meg lehet venni ennyiert. Az asvanyviz is 69 Ft/ 1,5 liter, nem szamolod bele a buszjegyet a tescoig meg vissza.
Es ezert is irtam, hogy van olcsobban Onda. De amikor volt GB-n Chuwi EU raktarban akkor bizony a szallitas is belefert 30-ba. Es valoszinuleg lesz is meg, hisz masfel nap alatt kifogyott a keszlet... -
cidalain
veterán
válasz
jolti05 #10252 üzenetére
Azt sosem mondtam hogy eu raktarban van eppen most.
Illetve azt sem mondtam hogy szallitasi es egyeb koltsegekkel egyutt van 30 alatt.GB-n amikor volt a vi8 plus akkor 91 dollar volt, hi8 pro meg 107 dollar. Nyilvan lesz meg itt, csak meg kell varni.
Cube iwork8-at en is neztem, de nem nekem nem szimpi annyira, hogy azonnal megvegyem. Illetve ehhez nem talatam gyari tokos-billentyus megoldast. -
fabicska
tag
válasz
jolti05 #10212 üzenetére
Szia, Én az Onda V891-et venném, régebben nagyon rá voltam kattanva a 8"-os tabletekre (volt is), sok videót megnéztem jutubon, és szerintem mint anyaghasználatban, mint a kijelző minőségében veri a többit (szerintem persze....).
Az onda a kínaiak közt is minőségibb, és régebb óta működő márka, mint a Chuwi.Egy pillantást megérne ennek a testvére ONDA V891w: FullHD kijelzővel. Nem sokkal drágább.
-
tejeskifly
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest