Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
cidalain #10253 üzenetére
Idézet következik: "30-ból már megkapod" Ez szerintem bárkinek azt jelenti, ami oda van írva, tehát azt, hogy megkapod ennyiért, de sajnos nem kapod meg ennyiért és én sem (pedig már felcsillant a szemem
).
Én legolcsóbban 35-36-ért látok szállítási költséggel együtt Vi8 Plus-t és Hi8 Pro-t, de szerintem ennyit nem érnek, főleg, hogy 27e-ért (összeköltség) kapni Onda V820w-t, 34e-ért (szintén összköltség) pedig Onda V891-et. Ráadásul néha pofátlan akciók vannak egyes webshopokban.
Azt nem tudod véletlenül (vagy bárki más), hogy a raktárak készletei (~)milyen időközönként gyarapodnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 - alap
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 14,6 Dynamic AMOLED 2X, S Pen + billentyűzet 12/256 GB
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest