Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
cidalain #11457 üzenetére
Természetesen Type-C OTG kábellel próbálkoztam, és végül sikerült is, annyi a titok, hogy a készülék bekapcsolása előtt rá kell dugni a perifériát, különben nem lát semmit, illetve, ha menet közben kihúzom azt a bármit (egér, billentyűzet), akkor onnantól ki kell kapcsolni, majd vissza, hogy újra legyen egér/billentyűzet.
makoss: Nekem második próbálkozásra gond nélkül lement a reset, fel is rakta a Windowst, csak tovább lépni nem tudtam, de már ez is megoldódott.
-
gretzky77
veterán
válasz
cidalain #11457 üzenetére
Szia!
Ezt olvasva lenne egy kérdésem,lehet tudsz segíteni!
Van egy Xiaomi Mi Pad 2-m Win 10-el ami ugye type c csatis! Van egy mezei átalakítóm ami type c - normál usb erre dugok telefont pendrive-ot,bármit és másolgatok fájlokat! Vettem páromnak egy Zuk Z1 telót ami ugye szintén type c csatis! Tabba átalakító abba zuk adatkábel usb része,type c része pedig Zukba és nem történik semmi a Tab egyáltalán nem látja! Az átalakító valószínű nem otg képes mert ha a zukba dugom és arra pendrive-ot akkor az sem működik! Azt gondoltam valami gebasz van a telóval,de akkor lehet,hogy type c és type c között nem stimmel vmi,lehet muszály olyan átalakító ami otg képes? De akkor ez a type c miatt van,mert ugye egyéb telefont rádugva simán működik!? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest