Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sotyks94

aktív tag

válasz yoli666 #8987 üzenetére

Ha z8300-at akarsz akkor ezek melett ajánlom a Teclast x98 Plus-t is (bár elvileg azok hasonló sebeséggel mennek kb mint a régebbi Z3735F-sek amiből meg van sok) . Ha jól tudom (bár ez így most nem biztos) annak már usb 3.0-ja van, így egy kis méretű usb elosztóval csinálhatsz belőle több usb 2.0-t is. Billt én is tervezek venni, de nem szeretem a dokkolós megoldásokat. Túl fix nekem, nem kényelmes, nem lehet se távolságot a képernyőtöl állítani, se dőlésst, se semmit. Én is tervezek később bilt venni hozzá, de szerintem egy logitech tablet keyboard lesz a befutó. Nagyon jónak, minőséginek néz ki (tesztek alapján), és olcsóbb sokszor mint ezek a vacak dokolók a 60 usd-s áraikkal ...
    Sajnos úgy néz ki hogy vagy lecsapok most egy x98 pro-ra, vagy várok black friday-ig és akkor egy cube i7 vagy x98 pro lesz ebből. (esetleg ha látok valami jó, de jelenleg túl drága tabot ilyen 30+%-os leértékeléssel akkor lehet átgondolom a dolgot, de azt nem hiszem ennyivel olcsóbbak lennének az amúgy is nyomott árhoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák