Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi4199
tag
Most jövök a T*e*c*-ból.
Sajnos nem volt belőle kiállítva, csak a dobozt lehetett megnézni, de egyértelműen billentyűzettel van!
Van is belőle eldugva (alig találtam meg) 4 doboz, gondolom, majd ha letelik az akció, kirakják a többit is...
Az akksit én is néztem, hogy 5000 mAh, de lehet, ahogy telefonok esetén, a windows alapból kevesebbet kér enni a tápból...?
Azért ennyiért meggondolandó vétel...Hasonló kvalitású 10"-os gépeket (70eFt-ig) ilyen 32/2-es belsővel tudnátok még ajánlani?
Egyenlőre az zavar, hogy alig van infó erről a 10i-ről... -
jksx
senior tag
Lark 10i:
Hát igen, de az az 5000mAh akksi nem valamai bíztató egy 10"-os tablethez.
Az ilyen kijelzős androidos cuccokban hat-hét ezer mAh kapacitású akksik vannak. És a minőségét sem lehet tudni, hogy milyen gyorsan romlik le a teljesítménye.
Az ára valóban nem rossz, de ha a gyenge akku miatt állandóan tölteni kell akkor nem igazán éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Futás, futópályák
- Könyvek, újságok - mit olvastok?
- Lexus, Toyota topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest