Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
darnics
üzenetére
Felejtős az a Toshiba. Nagyon kicsi a kijelző és a felbontása is. Tesztben írták, hogy a Microsoft áruház miatt a felbontás fel van skálázva 1280x800-ra, így nem csak a betekintési szög miatt életlen, hanem a felskálázott felbontás miatt is. Az 1/16GByte ram/tárhely sem az ideális, játékra meg pláne nem. A 'retina' kijelzős wayteq kapcsán kérdezz rá az androidos tablet fórumban, mert nem igazán jó az a cucc.
-
jksx
senior tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Ha Office-t használsz akkor minimum a 8"-os, pl. a Lark8i, de inkább a 10"-os a jobb.
A 7"-osnak olyan kicsi a kijelzője, hogy még stylussal is nehezen fogsz boldogulni. A 10-esben 32Giga a belső tár, ami szintén nem elhanyagolható szempont. -
jksx
senior tag
válasz
Trialbiker
üzenetére
Víruskeresés lefutott, nem talált semmit.
Drivert frissítettem nem lett jó.
Bekapcsolás után kb. fele sebesség érhető el, ami gyorsan lecsökken a töredékére.
Csináljak recoveryt, vagy próbáljam meg win10-re frissíteni? -
jksx
senior tag
Üdv!
A lark 10i wifije Nektek jól működik?
Már az elején is észrevettem, hogy elég lassú és a ping idő is nagy. Ezt a régi routernak tudtam be.
De bekapcsoltam a kábelmodem wifijét és azzal is nagyon lassú. Az androidos tableten 25-30mega a sebesség, a larkon csak 3-5mega. -
jksx
senior tag
válasz
counterbill
üzenetére
Akkor még várok egy kicsit vele

Egyébként érdemes felrakni rá a win10-est?
Én elég jól elvagyok a 8.1-es verzióval. A bekapcsolás utáni telepítésnél nekem is felajánlotta rögtön a win10-et, de én nyomtam neki egy <most nem>-et. -
jksx
senior tag
válasz
counterbill
üzenetére
Szia!
És nem kért semmilyen drivert?INMOTEP #7700 A videokártya drivert a win magától töltötte le, vagy neked kellett keresni és installálni?
-
jksx
senior tag
Lark 10i:
Hát igen, de az az 5000mAh akksi nem valamai bíztató egy 10"-os tablethez.
Az ilyen kijelzős androidos cuccokban hat-hét ezer mAh kapacitású akksik vannak. És a minőségét sem lehet tudni, hogy milyen gyorsan romlik le a teljesítménye.
Az ára valóban nem rossz, de ha a gyenge akku miatt állandóan tölteni kell akkor nem igazán éri meg. -
jksx
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok Lark 8i -ről tapasztalatot mondani?
Amire leginkább használnám a könyv olvasás, néha pdf-et is, zene hallgatás, esetleg netezés.Elvagyok a win8.1-el nem szükséges a win10, játék nem érdekel, arra ott az asztali konfig.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest