Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi4199
tag
Most jövök a T*e*c*-ból.
Sajnos nem volt belőle kiállítva, csak a dobozt lehetett megnézni, de egyértelműen billentyűzettel van!
Van is belőle eldugva (alig találtam meg) 4 doboz, gondolom, majd ha letelik az akció, kirakják a többit is...
Az akksit én is néztem, hogy 5000 mAh, de lehet, ahogy telefonok esetén, a windows alapból kevesebbet kér enni a tápból...?
Azért ennyiért meggondolandó vétel...Hasonló kvalitású 10"-os gépeket (70eFt-ig) ilyen 32/2-es belsővel tudnátok még ajánlani?
Egyenlőre az zavar, hogy alig van infó erről a 10i-ről... -
imi4199
tag
Sziasztok!
Most láttam az aktuális T*e*c* akciós újságban, hogy a LARK Ultimate 10i nagyon kedvező áron kapható most. Ezzel találkozott már valaki? Sehol nem találok róla semmi magyar nyelvű (le)írást..
Amit neten lengyelül látok róla, az alapján elég jó készülék, már a 8i-vel is sokan meg voltak elégedve..., csak ebben dupla a tárhely és a RAM mérete, nem csak a kijelző nagyobb...
Vajon ezt hivatalosan (a 8i-t csak kerülővel lehet tárhely hiány miatt) lehet Windows 10-re frissíteni?
Jó lenne, ha mókolás nélkül is menne, mert nagyon jó vétel...
Mi a véleményetek?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest