- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bako83
csendes tag
válasz
Andyka0908
üzenetére
Én úgy láttam a tesztekben, hogy mindegyiknek a dobozában alapból van billentyűzet (a leírásban mind a két linknél írják is hogy a billentyűzet magyar), de nem csodálkoznék, ha az itthoni terjesztők találtak volna valami módot a billentyűzet nélküli árusításra. Szerintem kérdezd meg őket, mert két olyan oldalt még nem láttam ami ugyan azt írta volna erről a gépről.
A saját ízlésemnek nem felel meg ez a dokkoló (nem állítható a képernyő szöge, túl könnyen kettéválik és akkor a dokkolóba bedugott USB-k megszakadnak, "lecsukott" képernyővel nem is tudsz USB-t használni a dokkban, úgy meg nincs értelmi külső monitorral használni).
Ebben az árkategóriában inkább az asus t100-at javasolnám, alacsonyabb a képernyő felbontása, de nagyobb az aksi és a dokkban ott figyel egy 500 GB-os vinyó.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- Apple MacBook
- Milyen NAS-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest