- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Mesterséges intelligencia topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Bogyó bá' #5116 üzenetére
Azok sem tökéletesek, ráadásul az ipadek erősen túlárazottak szerintem, akkor inkább a windows.
De ne legyetek olyanok, mint az apple.fanok, hogy a rossz, az nem hiba, hanem feature.
Én jeleztem a ms. technet fórumban is, a mérnök azt válaszolta, hogy osszam meg a tablet netjét a mobilokra ethernet kábellel.Hostednetwork, virtual router nem megy, connectify-t megvettem, az működik, de mihelyt kikapcsol a kijelző, a wlan jel is eltűnik.
Az gondolom, nem nagy elvárás, hogy a tabletben lévő, 12+100 GB-os, 42 mbites netemet meg tudjam osztani a 2 másik eszközömre, illetve ha egy szövegmezőbe kattintok, akkor feljöjjön a virtuális billentyűzet.
Az sem, hogy a képet smart tv-re ki tudjam tenni, vagy a control panelt, illetve registryt fel lehessen nagyítani.
Ezeket leszámítva meg vagyok a cuccal elégedve. 3G-n netezésre a Beszkárt járműveim, ebook olvasásra tökéletes.
Szóval az említett hibákra megoldás érdekelne, nem az, hogy a windows jó, szuper, tökéletes, ne akarjak netet megosztani, ne akarjam tv-re kitenni, és szöveget beírni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged