Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Sotyks94 #5010 üzenetére
Asus T100!
Miix 2-t szerintem felejtsd el, a billentyűzeten csak egy vájatba lehet fixen beleállítani a tabletet, ráadásul én még nem is láttam, hogy idehaza kapható lenne dokkolóval együtt. Meg sok volt a hibás darab, és csak 1 év garancia jár rá, az Asusra meg kettő. -
motrola
aktív tag
válasz
Sotyks94 #5010 üzenetére
10.1" VOYO WinPad A1 Tablet PC IPS HD 1280x800 2GB RAM 64GB/32GB Quad Core Intel Z3735D Windows8 WIFI Bluetooth HDMI OTG
VOYO V-KING Dedicated Magnetic Keyboard Case for 10.1 inch VOYO WinPad A1 Tablet PC Can Be Carved in Russian Free Shipping
Az árakat keresd meg magad én mindkettőt aliexpressen vettem, ilyen Tabletből 2 db van a családban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest