- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
katonab1983 #4755 üzenetére
Azt még én nyitottam
Igazán hasznos és hinypótló topic
-
NGA
addikt
válasz
katonab1983 #4755 üzenetére
Nem, csak tudod mindenki ajnározza ezeket a win-es tabokat, de nincs köztük 1 db minőségi darab sem. Amikor megjelent a T100, azonnal bementem az MM-be, hogy kézbevegyem, és megveszem. A pénz ott volt nálam. De rossz volt kézbevenni, sorjás, kilógó műanyagok, nyiszorgott, ha kézbevettem, a kijelző gyenge volt. Aztán vártam, de nem jött semmi 10 colos. Majd kijött a Lenovo Miix 2 10. El az MM-be, megfogtam, nyiszorgott, de a kijelzője szebb volt, mint a surface, így megvettem. Mint említettem, a kamerája vacak, a JBL hangrendszere halk, és vacak, meg tönkremegy, az éles hátlap egy idő után vágja a kezem. De elviseltem, mert szép volt a képe. Erre előjött a szériahiba. Megdöglött a hangszóró. Mind sokaknak. Elvittem szervizbe, majd 1,5 hónap után kaptam egy ajándékkártyát, mert a szerviz csak ült rajta, nem volt képes megjavítani. Közben vettem egy Lark-ot 30-ért, azt használom most. Recseg, nyiszorog, szar a minőség, de ez van.
Jeleleg nincs egy olyan x86 tablet, ami legalább az első surface minőségét megüti. Ez a nagy bajom. Hogy nem tudok mit venni, mert csak ezek a műanyag vackok vannak.
UI: Jelenleg is van itthon egy Surface RT. A nejem használja december óta, elötte én használtam 1,5 évet, így veled ellentétben ismerem az RT-t ezek szerint, mivel majdnem 2 éve van meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest