Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
tejeskifly #4216 üzenetére
"lassan piacra dobják a core m-el szerelt olcsó tabokat" - azok a Core M-mel szerelt "olcsó" tabletek még mindig jóval drágábbak lesznek az atomos gépeknél, 400-500$ körül fognak kezdődni a legolcsóbbak, ha jól emlékszem arra amit fentebb linkeltek a többiek.
(#4215) zoltan6
csak rendes win8 alatt ha akarja a gyártó, akkor átállíthatja Yahoo-ra, Google-re, stb., Win8 w/ Bing alatt meg nem nyúlhat hozzá.(#4217) fabicska
Core M-es tablet 60 körül? Hol? Mutasd, légy szíves! -
fabicska
tag
válasz
tejeskifly #4216 üzenetére
Szia, nekem Voyo A1 minim van. Azt tudom mondani róla, hogy jobb a képe (saját megítélésem szerint), mint az Acer vagy a Lenovo 8"-os gépének. A sok kínai cucc között még ez elég jó támogatással rendelkezik, és google-ba beírva elég sok segítséget lehet kapni hozzá. Ha ezen gondolkozol, én támogatom az ötletet. Én is terveztem Core M-es tabletet, de beláttam, hogy azok 60.000 körül startolnak (+vám, áfa, és szállítási díj), mire ide kerül 100-nál vagy.
Jó én 110 euró helyett 82 euró + 7 euró szállítási díj napi akcióban tudtam megvásárolni, akkor épp nem volt kérdés ilyen jó gépért. Most nem tudom mit tennék ha tablet vásárlása előtt állok. Pró és kontra.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest