- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
Bogyó bá' #3310 üzenetére
Köszi.
Én amúgy kb 10 colost néztem, csak még hezitálok, hogy androidos vagy wines legyen, de nemigazán szeretnék 50e Ft fölé menni, hacsak nem indokolt(#3311) r3dsnake: úú tényleg? és melyik? a fehér vagy a fekete?
(#3313) bigrock:: Ez jól néz ki, sokkal drágább ez 10 colosban?
Tud valaki sziklaszilárd indokot mondani miért wines tabletet vegyek ne androidost?
-
Mike88
senior tag
válasz
Bogyó bá' #3310 üzenetére
Én nem kértem tanácsot ebben az ügyben, mert én arra használom, amire szánta a gyártó. Arról nem tehetek, hogy egyesek elvannak tévedve, s arról a gyártó sem tehet. Attól még nem hulladék valami, hogy más többet lát bele, mint amennyi reális. Ezzel az erővel hanyagolhatjuk tabletek terén az összes 8GB-os tabletet is, mert az is mind ipari hulladék, arra sem fér föl az asphalt-on meg egy-két applikáción kívül semmi, s ugyanúgy mehet a mókolás, hogy SD kártyára kerülhessenek az applikációk. Szóval nem kellene hulladéknak hívni az 1/16-os win tableteket, hanem arra kellene használni, amire valók. A pluszokat leírtam, hogy miért több a windows "pusztán tabletként", mint az android, így aztán jó veled beszélgetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest