Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Úgy ahogy leírod, ki fog kényelmesen bírni 6-8 órát. Én amikor megvettem (ugyanez a miix 2 10"), akkor csináltam egy akku tesztet, egy 1080P-s filmet játszottam le vele folyamatosan, 65%-os fényerővel, miközben wifit és bluetothot is bekapcsolva hagytam. Így kb. 6 és fél órát bírt. Nem folyamatos használattal szerintem kényelmesen kibír egy teljes napi használatot.
(Azt viszont nem hiszem, hogy gyorsabban jönne fel sleepből, mint egy laptop, hiszen ez is win8.1. Mondjuk nem tudom mi volt nálad a lassú, nálam a laptop is gyak. azonnal feléled, kb. ugyanannyi idő alatt, mint egy tablet, vagy telefon. Az időt inkább az veszi el, ha be kell jelentkezni rájuk ilyenkor.)
-
NGA
addikt
A 2 giga ram nekem elég. Jobban kezeli, mint a Surface RT, ott a Skype-ra sokat kellett várni, itt azonnal előjön.
Akksiidő általában 8-9 óra, amit kíír. Ez kb 30%-os fényerőnél van, wifi be, BT be állásban, böngészés, skype, youtube
Én meg vagyok elégedve vele, de sok hibásról is hallottam, így az edigitalban weben venném meg, hogy visszavihessem, ha szar. Nekem szerencsém volt. Most jött meg hozzá az utángyártott smart cover is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bontatlan E olvasó..
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest