Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Hát, akkor nekem minden kell
Bár nem érzem a téma kimaxolásának ha egyszerre van szükségem 3G-re és HDMI kimenetre is. Sőt, ezt 2014-ben már alapnak tartanám, tekintve, hogy már van 4G, de nyakunkon az 5G is már. Illetve már majdnem minden háztartásban megtalálható a laposTV is, és joggal szeretné a tabletét összekötni vele a vásárló. De csak a sz@rrágás megy a gyártók részéről szerintem, tisztelet a kivételnek, pl. az Acer W4-821 és a Thinkpad 8 személyében. Ezeknek sajnos meg is kérik az árát.Ott van pl. a Wacom tollas Asus Vivotab 8 Note. Az lenne nekem a csúcsok csúcsa a Wacom toll miatt, de se HDMI kimenet se 3G-s modell nincs belőle. De nagy dolog lett volna pedig az egyik igényt kielégíteni. Így szerintem buktak egy csomó potenciális vásárlót, akiket egyébként a Wacom tollal megnyertek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Pad 7 Pro + tartozék (8 GB, 256 GB)
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár nem érzem a téma kimaxolásának ha egyszerre van szükségem 3G-re és HDMI kimenetre is. Sőt, ezt 2014-ben már alapnak tartanám, tekintve, hogy már van 4G, de nyakunkon az 5G is már. Illetve már majdnem minden háztartásban megtalálható a laposTV is, és joggal szeretné a tabletét összekötni vele a vásárló. De csak a sz@rrágás megy a gyártók részéről szerintem, tisztelet a kivételnek, pl. az Acer W4-821 és a Thinkpad 8 személyében. Ezeknek sajnos meg is kérik az árát.