Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Papooo #14423 üzenetére
Egyébként nagyjából az volt a terv, hogy mindent felszórok a szerverre, aztán ha itthon vagyok, akkor az asztali géppel érem el a tartalmat helyi hálón, ha meg máshol vagyok, akkor meg a tablettel VPN-en keresztül. Nem igazán akartam laptopot venni tartalom fogyasztásra. Melóra meg nekem kényelmetlenek ezek a hordozható gépek a komolyabb laptopokat is beleértve.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Papooo #14423 üzenetére
Ha felkerül apróra, akkor tuti, hogy nem veszek másik tabletet és hordozható kütyüm sem mostanában lesz. Valszeg core i3 alá nem adom, és a minimum lesz, hogy külön lap, cpu, memória és ssd. Ez a minden egybe nekem nagyon nem jött be. Egyébként nem terveztem mostanában gép fejlesztést, az itthoni szerver több, mint 300-at elvitt, azért inkább alkatrészből oldanám meg, aztán max megszerelem, ha úgy van. Érdemes összehasonlítani, ez egy régebbi alaplap amazonról: [link], ez meg ami kéne: [link] ránézésre totál ugyanazok a csatlakozók vannak rajta és a forma is stimmel. A ruszkiktól csak azért nem rendelem meg az eredetit ötöd áron, mert van egy égésnyom az egyik hűtőjén (gondolom a fém lemez arra szolgál). Maga a ruszki oldal meg olyan a review-ok alapján, hogy eléggé orosz rulett
, hogy jót kapsz e vagy sem, garira meg ne számíts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 22.10.2025-ig kedvezménes, 120.000ft-os áron!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest