- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586 #12566 üzenetére
Most küldtem vissza egyet gariban a BangGood-nak. Kb. 30 percet üzemelt, nem töltötte/tölti az akkut. A visszaküldés díját - postai számla ellenében - már vissza is utalták a PayPal-re.
Az újat meg már postázták: nyomkövetési számot már kaptam, de még nem él. Várok vele holnap estig és ha akkor sem él, akkor rákérdezek még1x.
Egyébként a termék leírásának tetején még ott szerepel a 18%-os kedvezmény kuponkód. Ha ezt felhasználva számolod az esetleges ÁFÁ-t, akkor a gép ~100 körülre jön ki. Továbbá kérd holland postával pár dollárért többért, akkor levélküldeményként jön...
Persze azt veszel és onnan, amit/ahonnan akarsz!
-
válasz
Doky586 #12566 üzenetére
A kruger-matz termekekrol lenyegeben csak lengyel oldalon kapsz infot es egyebeket , mert egy lengyel brand aki,ami a kinai oem/odm gyartokkal rakat ossze eszkozoket es nevesiti ...ettol meg egesz kellemes ajanlat amit linkeltel ... ez pedig eselyesen az eredeti [link]
Kovacs65
Nem szoltam 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Dune: Awakening
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged