Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dafyfy
csendes tag
Sziasztok!
Remélem belefér a témába, mert már nem tudom hol kérhetnék segítséget.
Acer Switch 10e SW03-13
A probléma a következő. Ha TAB mód után visszarakom a monitort a billentyűzetre, nen csatlakoztatja vissza a billentyűzetet és touchpadot se, meg a bennük lévő HHD-t se. Vagyis mintha vissza se raktam volna rá! Csak ujraindítás után áll helyre. Külföldi fórumokon olvasom, h mások is találkoztak a hibával, de megoldást eddig nem találtam meg.
Nem rendszer függő a hiba. Én már így kaptam W10, a hiba fenneált. Csináltam egy Recovery-t, a hiba szintén fennáll. Most újratelepítettem W8.1-el, driverek felrakva (nem egyszerű történet volt a telepítése se), minden műxik, de ez a hiba most fennál. Acer Quick Acces felrakva, hiba így is fennál (telepítés után 1x működött, de azóta se).
Tud valaki vali segítséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest