- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Papooo #15126 üzenetére
Na majd körülnézek akkor. Viszont ha külön lapot veszek, ott írják, hogy tesztelték, stb. A törött gépnél előfordulhat, hogy a lap is rossz benne, nem?
Amúgy nem az ár számít, mert 10-15 körül vannak, az meg nem pénz érte. Szervizben ugyanilyen lapra, mint ami most benne van 70-80 körüli összeget mondtak. Valamivel combosabb a processzor, de olyan hatalmas különbség nincs ha egy ilyen olcsót veszek, mert amúgy sem egy gyors gép. Valszeg rootolom majd, aztán megy valami alacsony gépigényes Linux rá. Nekem a törött kijelzős gép akkor érné meg, ha egyszerűbb kicserélni a kijelzőt, mint a main board-ot.
szerk:
Nézem közben a törötteket itthon, de nem olcsóbb: [link] Ez még a legjobb ár 15-ért. Majd körülnézek külföldi oldalakon is, de valahogy egy alaplap szimpibb, mert paypal-al vissza tudom kérni a pénzt, ha rosszat küldenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest