Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Zsolti28
csendes tag
Nem sértetél meg, ahhoz kellett volna egy kés is
. De azzal a gyertyázással el lehet küldeni az agyamat. Meg fogom nézni ezt a BORG-ot, csak az a baj, hogy 5G korlátos netem van. Talán sikerül találnom vkit, aki leszedi nekem.
Az Extended Edition frissüléséről csak annyit, h amikor még én is csináltam, volt olyan, h reggel 3/4 8-kor azzal fogadott (1/2 8-ra jár(t) be), h van frissítés néhány progihoz, belerakta, és le kellene tesztelni. Délben szólt, hogy még van frissítés, amit néhány órával ezelőtt tettek fel, és csak másnaptól lesz hivatalos(!), és azokat is le kellene tesztelni. Igaz, torrentre akkor még nem ment a cucc, csak személyesen lehett elkérni tőle. Sajnos a torrent eléggé lelassítja a frissítést, viszont valamit valamiért.
Bici: GUS Classic-om van, ha az is érdekel, dobj egy mailt. Tudtam egy MAX-ról is, csak sajnos a tulajdonosa meghalt pár éve, és nem tudom, mi lett vele.
Aktív témák
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. De azzal a gyertyázással el lehet küldeni az agyamat. Meg fogom nézni ezt a BORG-ot, csak az a baj, hogy 5G korlátos netem van. Talán sikerül találnom vkit, aki leszedi nekem.