Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
válasz Kicsirics77 #393 üzenetére
szeva két hangkarit használok, a c-media az pcios , a realtek meg alaplapi(5.1 fejhalgatohoz használom) . csökkentett modba letöröltem mindkettöt és ugyanugy kékhalálozott:S
-
rétisün
veterán
ez mi a fene lehet? minden indításnál eggyel több van belőle.....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
deicide
veterán
hello
az lenne a kérdésem, hogy a Vista hogy viszonyul egy amd-intel cseréhez? úrja kell telepíteni, vagy sem?Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
dr42
tag
sziasztok.
két kérdés:
valaki használja a vistát SB audigy-vel? szükségem lenne az EAX támogatásra, de mint látom az alchemy fizetős... megvettem a kártyát, most vyeek hizzá szoftvert is? köszöni a pénzt a creative...
másik.
vista businnes angol verzióm van, eredeti MSDNAA licenszes. nem telepítettem, nem tudom mit alkot a regisztrációnál, az XP-m szinténi egyetemi licenszel nem is kért aktiválást. ha valakinek ilyen tapazstalata van, ossze meg.
és a bonuszkérdés:
vajon az angol eredeti business kulcsommal feltudok tenni egy biztonságimásolat szintén busines,de magyar verziót? -
rétisün
veterán
válasz Kicsirics77 #406 üzenetére
el tudom őket távolítani gond nélkül, csak azért kiváncsi lennék mi ez, és mér lesz minden indításnál egy uj belőle. főleg hogy xp-nél nincs ilyen.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
cettlee
őstag
válasz Kicsirics77 #406 üzenetére
hát nem fogok 1 hangkártyát használni amugyse valoszinü hogy aza gond mer leszedtem mindent és igyis kékhalál.inkább nem aktiválom hanem hosszabitgatom a 30napokat
-
Kicsirics77
veterán
a hálózati vezérlőnél van valami ip4v és valami ip6v dolog és az ip6v nem tudja kezelni rendesen de valahol volt már erről szó itt
keress vissza mert pontosan nem emlékszem csak arra hogy az illető letiltotta és minden frankó lett neki.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
fera
csendes tag
Sziasztok!
Nálam a windows media playeres pluginnal van baj. Hiába telepítem nem jó.
Bemásoltam a dll fájlt a megfelelő mappába és ha egy olyan oldalt akarok megnyitni ahol ezt használná, akkor a böngésző leáll. Mozillával és Internet Eplorerrel sem jó. -
dikmen
tag
Hi!
Segítség!
A vista nem engedi hogy hibernáljam és hogy alvó állapotba tegyem.
Ahogy kiválasztok hogy pl aludjon elsötétül a kép 2mp-re, de ujra felvilágosodik.
Már belehülyülök!
Előre is köszi a segítséget! -
cettlee
őstag
najolvan kiszophat a vista mostmár royal.sys nélkül is csinált kékhalált ugyhogy visszaraktam xp-t majd 1 év mulva talán megprobálom ujra nincs kedvem szétverni a gépemet
-
Trasho
tag
Üdv!
Megtudjátok mondani azt, hogy meglehet-e csinálni a Windows Media Playert úgy hogy olyan átlátszó legyen a lista ablak is (meg az egész ablak) mint a tálca, vagy mint a kezelő pultja? (Ha nem érthető a kérdésem szóljatok)Richard.Sawyer™ | |
-
Lui76
őstag
Ő izé most nem raktam chipset rivert royal.sys nem
is jött be.
De hangot még nem sikerült raknom.
Audigy2-m van ,soundblaster oldalról a Vista drivert raktam fel
de semmi hang a mediaplayerben sem.www.kezmuveskeramia.hu
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Egyik nap indítanák el egy .mov kitejesztésű fájlt, és kékhalál a vistámon. Windwos Vista Home premium. De volt már kékhalál azért, mert az iPodom rákötöttem a gépemre, és azért is mert zenehallgatás közben mást is csináltam...
Kékképernyőnél valami iylet írt ki: win32k.sys Address 908BF083
A másik furcsaság, hogy mikor bejelentkezek vistába, néha besötétedik magától a képernyő, de nem mindig. Nem lesz teljesen sötét, csak picit sötétebb, mint a normál.
A harmadik a képmegjelenítőben a halvánsárga alapszín:S
Ha valaki tud megoldást ezekre a furcsa jelenségekre, megírhatja Nekem! Köszi!
U.i.: Milyen kodeket tegyek fel vistára, hogy a Windows Movie Maker ne lépkedjen ki állandóan miatta?
[Szerkesztve]Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Harti
senior tag
Ki milyen szövegszerkesztőt/táblázatkezelő használ?
Létezik magyar verzió valamilyen ingyenes csomagról kifejezetten Vistához?
Openoffice weboldalán nincs feltüntetve hogy Vistához is jó! -
7Heads Drago
veterán
Memórikártyámat nem fogadja el a Vista.
De miért?
A digit. fényképezőgép ''raw'' formátumuvá alakitja a kártyát, és ezt nem tudja felismerni a Vista.
Csak a Lemezkezelőben jelenik meg a kártya de ott csak 970Mb látja a 2gb kártyát. És megnyitni nem tudja.
Az XP-vel sosem volt ilyen bajom....
Ötlet?Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
klewy
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Vista home basic.
Bármilyen zenét-filmet inditok el, addig működik amig nem állitom le.Ezt ugy kell érteni, ha pl nyomok winampon egy pause-t akkor ujra már nem indul el a zene, ha bezárom a winampot, ujra megnyitom, már nem inditj ael a zenét, egyiket sem.
Media playerrel ugyanez.
Bármilyen codecet vagy lejátszót rakok fel, ez van.
ÖTLET?
Próbáltam másik alaplapi driverekkel is de nem változott semmi.
Légyszsegicccsssetek mán naaaa sürge
JAH és ha ujrainditom a gépet akkor az első lejátszásig ok, aztán megint nemmusic4ever
-
zedii
aktív tag
APPCRASH -re senki sem tud semmit? Vista Business -em van 64 bites oprendszerrrel és per pillanat azt sem tom beállítani,h az alapértelmezett böngésző a Explorer 64 bites változata legyen... rohadt bosszantó. (mer ugye a sime explorert se tom futtatni)
Illeteve a hálózatokat is igennehezen azonosítja. Nem tudom mitől. Több helyen használom a notebookot és minden esetben hosszas gondolkodás mire rááll a hálózatra
Más is tapasztalt hasonlókat? vagy nálam van vlmi gebasz'.
Kösz -
kitsikatsa
tag
Hello emberek, 1 kis Help kellene...
Dualboot-os gépemre (1.XP, 2.Vista) a minap reInstall került az xp és most nem tudok indításkor választani az op.rendszerek közül mert automat az xp bootol.
Mit és hogyan kellene átírnom hogy minden a réki legyen ?\m/.
-
zedii
aktív tag
mi az a restore point? egyébiránt leszedtem a skype- ot meg a plugin-jét is töröltem, de semmi. és ez magyarázatot adna arra is ,h a thunderbird mér szállt el..? Újra tettem a rendszert F11 -el (notebook) és ezt követően sem tudtam futtatni a 32 bites böngészőket meg a levelező rendszerem. Viszont az lehet ,h vlmi plugin lehet, mert első alkalommal minden működött stabilan kb 1 hétig.
passz. de kösz a tippet. legalább nem egyedi eset. -
Bazsó
tag
Csoki!
DX10-hez csak Vista jó???
Ha igen akkor melyik fajtája?
THX a választ előre is!□ "Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél" □
-
ZéZé@PH
aktív tag
A Vista, ahogy az XP is minden fontosabb telepítés, vagy változás előtt általában csinál egy restore point-ot (visszaállítási pontot), de manuálisan is létre lehet ilyeneket hozni, majd ha baj van akkor visszaállítani a rendszert egy korábbi állapotra.
Ennek a helye: Backup and Restore Center''Elménk nem megtöltésre váró edény, hanem lángra lobbantandó tűz!'' Plutarkosz
-
-
cserkosz
tag
Sziasztok
Valaki mondani valamilyen progit ami vista alatt lehet szabályozni a videókari
hűtését és órajelét??????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest