Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows Vista (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:56:44

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14988) Rusher


Rusher
őstag

Üdv. Mindenkinek!

Leírom hátha segít majd másoknak is, mert már én is majdnem feladtam....a Vista vs WLAN probléma felmerült nálam(is)...eredménytelen próbálkozások és keresgélés után végre siker
Az a probléma a Vista-s WLAN-nál gyakorlatilag, hogy időközönként 1-1.5 perc-enként újra scanneli a hálózato(t)kat az okát nem nagyon tudnám leírni lényeg, hogy gondolom megpróbál olyan hálózatot keresni ami esetleg biztonságosabb, jobb a vétel stb... hülyeségek(csak gondolatok...)...nálam is ez a probléma jelentkezett percenként megszakad egy pillanatra a kapcsolat aztán újracsatlakozik ami pl. egy letöltésnél megszakadást, online játéknál csúnya lagot okoz és utóbbi esetben 1-10 másodperc is lehet mire visszatalál a szerverre...mindez percenként gyak. használhatatlan...
Szóval közben két megoldást is találtam a Vista Anti Lag problémára:
Az egyszerűbb megoldás a WLANOptimizer nevű progi. Nem kell telepíteni csak elindítani, pici ablak,bepipálni, hogy induljon a winnel együtt és 100%-megszünik a lag(próbáltam működik :K ) gyak. erőforrást nem igényel.
A másik megoldás sem bonyolultabb igazából olvastam, hogy valakinek nem működött a wlanoptimizer ebben az esetben próbálkozhat ezzel a lehetőséggel(ami gyanúsan sztem ugyanazt csinálja de mind1... :) ):
Kell hozzá a Vista Lag Control nevű kis program. A fájl tartalmaz két .bat fáljt az egyik AutoOFF.bat néven szerepel ezt kell lefuttatni Rendszergazdaként!. A következő lépés a Vista Anit Lag nevű szintén nem nagy progi a val.exe-t kell elindítani ahol feljön egy kisablak, klikk az Activate gombra de nem szabad bezárni, mert akkor inaktív lesz! Ezt minden boot után el kell indítani csak úgy működik (állítólag..nem próbáltam még...) sok embernek működik ez a verzió is, de a WLANOptimizer egyszerűbb, elindul magától és full jól működik és nem kell vele foglalkozni vele többet.
Sry ha volt már korábban, de én nem találtam a topikban...vagy benéztem :D

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows Vista (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.