Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Rendben van emberek, nem azért indítottam ezt a topikot, hogy egymást szapuljuk, hanem, hogy elmondják a véleményöket a ''szakértők'' és a kevésbé szakértők, na meg azért is, hogy némi információhoz, életközeli infóhoz jussak a könyvek után.
Néhány nap után akkor a szubjektív megjegyzéseim: nagyon jónak tartom a Mandrake Linux 8.2 -es telepítőjét és a kiegészítések, updatek is példaszerűen mennek végbe, nincs fennakadás. Bár amikor a MYSQl -t telepítettem (kliens és szerver) leállt a rendszer fatal error hibával és újra kellett indíítanom. Ez azért furcsa nekem, mert a serverre hivatkozott, holott én azt nem konfiguráltam, csak feltelepítettem.
Ezek viszont kis dolgok, ahhoz képest, hogy mennyire jónak tartom a Mandraket.
Egy másik negatívum: Mozilla alatt megírtam ugyanezt az üzenetet, de nem tudta elküldeni, mert mindig beugrott a bejelentkezési képernyő. Most a Konqueror alatt írom ugyanezt, mert a copy - paste sem működött.
Egy szubjektív megjegyzés: nekem a Linuxok (nem csak ez, mindegyik) kezelőfelülete erősen bétásnak tűnik, mint amit nem fejeztek be teljesen. Legalábbis a Windows és a MacOS felületéhez képest, amelyek letisztultabbnak tűnnek, kiforrottabbnak, ha úgy tetszik dizájnosabbnak.
A kérdéseim: milyen webböngészőt érdemes használni? Konqueror, Mozilla, Netscape? vagy valami más?
Mi a helyzet a Flasht használó oldalakkal?
Tud valaki Kylixot (lehetőleg Enterprise változatot) Linux alá, vagy a Visual Basicnek valamilyen megfelelőjét (Visual C++ is lehet)?
Egyelőre ennyi, majd kérdezek még, ne féljetek.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Türelem, még mindig készül a Marvel Blade játéka
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Star Wars Outlaws teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bittorrent topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest