Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Rendben van emberek, nem azért indítottam ezt a topikot, hogy egymást szapuljuk, hanem, hogy elmondják a véleményöket a ''szakértők'' és a kevésbé szakértők, na meg azért is, hogy némi információhoz, életközeli infóhoz jussak a könyvek után.
Néhány nap után akkor a szubjektív megjegyzéseim: nagyon jónak tartom a Mandrake Linux 8.2 -es telepítőjét és a kiegészítések, updatek is példaszerűen mennek végbe, nincs fennakadás. Bár amikor a MYSQl -t telepítettem (kliens és szerver) leállt a rendszer fatal error hibával és újra kellett indíítanom. Ez azért furcsa nekem, mert a serverre hivatkozott, holott én azt nem konfiguráltam, csak feltelepítettem.
Ezek viszont kis dolgok, ahhoz képest, hogy mennyire jónak tartom a Mandraket.
Egy másik negatívum: Mozilla alatt megírtam ugyanezt az üzenetet, de nem tudta elküldeni, mert mindig beugrott a bejelentkezési képernyő. Most a Konqueror alatt írom ugyanezt, mert a copy - paste sem működött.
Egy szubjektív megjegyzés: nekem a Linuxok (nem csak ez, mindegyik) kezelőfelülete erősen bétásnak tűnik, mint amit nem fejeztek be teljesen. Legalábbis a Windows és a MacOS felületéhez képest, amelyek letisztultabbnak tűnnek, kiforrottabbnak, ha úgy tetszik dizájnosabbnak.
A kérdéseim: milyen webböngészőt érdemes használni? Konqueror, Mozilla, Netscape? vagy valami más?
Mi a helyzet a Flasht használó oldalakkal?
Tud valaki Kylixot (lehetőleg Enterprise változatot) Linux alá, vagy a Visual Basicnek valamilyen megfelelőjét (Visual C++ is lehet)?
Egyelőre ennyi, majd kérdezek még, ne féljetek.
Aktív témák
- Energiaital topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest