Hirdetés
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Rendben van emberek, nem azért indítottam ezt a topikot, hogy egymást szapuljuk, hanem, hogy elmondják a véleményöket a ''szakértők'' és a kevésbé szakértők, na meg azért is, hogy némi információhoz, életközeli infóhoz jussak a könyvek után.
Néhány nap után akkor a szubjektív megjegyzéseim: nagyon jónak tartom a Mandrake Linux 8.2 -es telepítőjét és a kiegészítések, updatek is példaszerűen mennek végbe, nincs fennakadás. Bár amikor a MYSQl -t telepítettem (kliens és szerver) leállt a rendszer fatal error hibával és újra kellett indíítanom. Ez azért furcsa nekem, mert a serverre hivatkozott, holott én azt nem konfiguráltam, csak feltelepítettem.
Ezek viszont kis dolgok, ahhoz képest, hogy mennyire jónak tartom a Mandraket.
Egy másik negatívum: Mozilla alatt megírtam ugyanezt az üzenetet, de nem tudta elküldeni, mert mindig beugrott a bejelentkezési képernyő. Most a Konqueror alatt írom ugyanezt, mert a copy - paste sem működött.
Egy szubjektív megjegyzés: nekem a Linuxok (nem csak ez, mindegyik) kezelőfelülete erősen bétásnak tűnik, mint amit nem fejeztek be teljesen. Legalábbis a Windows és a MacOS felületéhez képest, amelyek letisztultabbnak tűnnek, kiforrottabbnak, ha úgy tetszik dizájnosabbnak.
A kérdéseim: milyen webböngészőt érdemes használni? Konqueror, Mozilla, Netscape? vagy valami más?
Mi a helyzet a Flasht használó oldalakkal?
Tud valaki Kylixot (lehetőleg Enterprise változatot) Linux alá, vagy a Visual Basicnek valamilyen megfelelőjét (Visual C++ is lehet)?
Egyelőre ennyi, majd kérdezek még, ne féljetek.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest