- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: MS Office365 Linuxon
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
Nos én mindkét oprendszert használom otthon is munkahelyen is. Nekem linux telepítésével még nem volt gondom. Használtam már suse-t, red hat-et, mandrake-et, debiant. Nekem a debian nyerte meg tetszésemet. Iagaz, ami igaz egy tipikus vindóz juzernek nem állna kézre a dolog, de szerintem akit érdekel a téma könnyen hozzá tud szokni. De van egy dolog amit le szeretnék szögezni: vindózt linuxszal összehasonlítani olyan mint a Hábórú és békét hasonlítani egy C könyvhöz. Mert hárt ugye mindegyik könyv, de hát mégse egy kategória. Bár útóbbi években a windóz és a linux sokmindent ugymond ellestek egymástól, de ez inkább a windózra igaz. Superman a 2. pontban amiket írtál nem értem teljesen. Ott windozt hasonlittasz windozzal. Ezeket a Linux tudja pl. prioritás.
A másik meg a linux telepítéssel kapcsolatban: A linux particiód ne kezdődjön az 1024. cilinder fölött...
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Windows 11
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest