Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
guest
veterán
válasz
Terminus_
üzenetére
''Hmm. Nézd aki csak ismerkedik a linuxszal annak minek kernelt forgatni?''
Nekem az ELSŐ egy DosLinux nevű Slackware változat volt. Amint sikerült feltelepítenem, az első dolgom volt, hogy saját kernelt fordítsak a Cyrix procimhoz...
Mivel addig csak arról olvastam mindenüt, hogy saját kernelt kell fordítani, hogy minden OK, és gyors legyen. -
McJames
senior tag
válasz
Terminus_
üzenetére
Ja-ja. :) Nem is a letöltés és kicsomagolás, hanem a beállítások. Mer' aki tudja, hogy mivel és mit, annak tényleg gyorsan megy, de aki még gyakorlatlan...
A kernel fordításról meg azért írtam, mert zrubi kolléga említette, hogy a Linuxot egyszer fel kell tenni, ''oszt' jó van''; ami akár még igaz is lehet, de jobbára, pláne kezdőnél, vagy gurunál még határesetnek sem tekinthető... :) -
McJames
senior tag
válasz
Terminus_
üzenetére
Mondtam kvázi... :)
De azért olvasd vissza, amit írtál: ''letöltöd''/másolod, ''kicsomagolod'', ''aztán nekiugrasz a beállításoknak...'', imho van akinek tovább tart 1 óránál, sőt... :D
(Amúgy a Windózer esetében sem biztos, hogy teljesen az alapoktól kell újrarakni a teljes gépet, ezt problémája válogatja, és jobb esetben, meg, ha tudja a júzer, hogy mit csinál, ott is elég lehet a fél-egy óra. Hozzátenném 2k és az XP azért sokat fejlődött a 98-hoz képest.) -
Superman
nagyúr
''Superman a 2. pontban amiket írtál nem értem teljesen. Ott windozt hasonlittasz windozzal. Ezeket a Linux tudja pl. prioritás.''
Nem egészen. Az XP - ben a CTRL+ALT+DEL gomb után kijön a Feladatkezelő. A folyamatok fül alatt megtekintheted, hogy milyen folyamatok futnak, aktívak, stb. Ha jobb egérgombbal rákattintasz az egyikre, kijönnek bizonyos beállítási lehetőségek, köztük a folyamat prioritásának beállításai: valós idejű, magas, normál feletti...''stb.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest