Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Szereztem egy MSI CX600 -as laptopot (Pentium Dual Core T4300, 4 GB RAM, HD4330 512 Mb, 500 GB HDD). Eredeti, frissen telepített Windows 7 Home Preium SP1 64-bit van rajta.
Az vele a problémám, hogy nem tudom frissíteni. Mikor rámegyek, hogy frissítések keresése. Csak keres, keres, keres, de nem talál semmit és nem is áll le, egy délelőttöt ráhagytam akkor se. Folyamatosan megy és közben 50% -os a processzor használat. Több internetkapcsolattal megpróbáltam, router nélkül is hátha az a baj.
Semmilyen program nincs rajta csak az alap Windows + gyári driverek.Találkozott már valaki ilyennel? Mit lehetne tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest