Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
#88171395 #1275 üzenetére
Természetesen van rá tűzfal szabály. Sőt, a másik 4 termék gond nélkül aktiválódott egyedül az Office19 nem.
Letöltöttem ismét az Office19 csomagfájlt, töröltem az eddigi termékekből, majd felvettem újra, és szépen licenszed lett.
Nem tudni miért esett ki, de a lényeg, hogy most jó.
-
aleister
veterán
Sziasztok!
KMS szerverrel van valakinek tapasztalata?
5 termék CSVLK kulcsát szolgáltatja a szerver, ezek közül a Office 19 egyik napról a másikra unlicenced lett. Az online aktiválás némi várakozás után időtúllépéses hibát dob. Feltehetően nem lát kifelé. Ebben az esetben a "sima" MS activation szerverrel kommunikálna a KMS szolgáltatás? Esetleg a telefonos aktiválás megoldás lehet?szerk: tudom, hogy elavult az S2012, de ezt örököltem meg az intézményben.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Diablo IV
- 3D nyomtatás
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- weiss: Pant* rant
- Apple Watch
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest