Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferand1979
újonc
válasz
Döglött Róka
üzenetére
értemén, hogy kell még tanulnom. Nem 0 a domainos ismeretem, csak nagyon alapszintű.. De ettől még a két problémával találkoztam.. Nem találok rá megoldást.. És a volt rendszergazda is, aki létrehozta, ő sem talált rá megoldást..
Gondoltam megkérdezem... hátha valaki tud ebben segíteni...
Eddig egy értelmes választ sem kaptam, tehát nem találkozhatott senki ezzel a problémával? -
ferand1979
újonc
válasz
Döglött Róka
üzenetére
jo-jó.. de mi lenne a megoldás? Hogyan induljak neki?
Minap is egy W10-es oprendszerű, távoli gépet csatlakoztattam a domainhoz.. Szívtam néha a jobb egér hiánya miatt.. Néha a kikapcsolás gomb hiánya miatt.. És egy idő után egyszercsak beállt.. Most jól működik... De ehhez kb 50-szer kellett ki -belépkednem, újraindítanom a gépet. Nem ismerte fel először a távoli ip átjárót.. Majd a hitelesítéssel bajlódott.. Nyomtató drivere... stb... -
ferand1979
újonc
Sziasztok!
W2012 server, kb 50 távoli klienssel (terminalos) és 40 helyi klienssel megáldott hálózatot örököltem, a korábbi rendszergazdától.. Nem vagyok nagy szakember a szerver területen.. De mégis szeretnék 1-2 dolgot megoldani
- Jelentkezik egy olyan hiba a domainba jelentkezőknél (Kliensek: W8, W8.1, W10), hogy néha nincs jobb egérgomb lehetőség, ill. néha nincs kikapcsoló gomb lehetőség a start menüben (és ez random jelentkezik, 3-5-7 újraindítás, domainba való bejelentkezésnél).. Ezt hol lehetne beállítani, hogy ilyen ne forduljon elő? A kikapcsolás lehetőséget, ill az újraindítás lehetőséget áthidalom "parancsikonok" segítségével, shutdown -s, -r-rrel.. De a "jobb egérgomb" hiánya már problémákat okoz, egyes ikonok, programok konfigurációjánál...
- Másik problémám a távolról való nyomtatás, azaz Terminalban dolgozva, van olyan újonnan hozzáadott munkaállomás, aminél néha lehet nyomtatni, néha nem.. Driver és nyomtató azonos a többihez képest.. Nem ez a probléma... Még a terminalba való bejelentkezésnél fel is veszi a nyomtatót... Ámde elküldi valahova a nyomtatást... amit nem találok.. Valaki, elvileg hozzáértő, azt súgta, hogy az UAC beállításokat keressem és ott a nyomtató és munkaállomások összeköttetését kell engedélyezni... De nem az a gond, hogy egyáltalán nem ment, hanem az, hogy néha ment, néha nem.. ÉS most az a kategória, hogy 1-2 gépen (új munkaállomás) jelenleg nem megy...Help please
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest