Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
JO okés akor marad a "" Jóskapista ""
tehát, most jön az a kérdés amitől hátast dobtok, és elküldtök anyukámba 
ezt a 8.8.8.8 címet hova az édes anyukám zivataros térdére írjam????
A kiszolgáló teljes tartomány nevéhez, a Továbbítókhoz?
Am a szerveren van net, tehát google, iwiw, és egyéb hasznos oldalak elérhetőek.
nslookup, és ping az a 192.168.130.2 IP címre

-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ha segít akkor a szolgáltató Deltakon Microhullámu net (tudom tudom megjegyzést nem kérek szar szar de van... sajna nincs kiépitve épkézláb kábeles net)
ezt találtam, igazábol h ez az ip mi lehet fingom nincs.
Statisztikai besorolása: SZJ 64.20.18.0 Internet hozzáférés-, ellátás szolgáltatása
(NHH ESZOR: internet hozzáférési (elérési) szolgáltatás. -
sesomaru1989
aktív tag
-
sesomaru1989
aktív tag
Lenne egy újabb kérdés A DNS konfigurációval kapcsolatban. Szeretném meadni hogy melyik az a hálózati kártya, amelyik a DNS kéréseket várja. Gondolom a belső hálózat számára nyújtunk névfeloldási
szolgáltatást.
A tesztelésnél azt rja h hibás de mi az öregannya zivataros dértéért????

Valammint a névfeloldás sem sikerült.... Ez is miért???

-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
chepavel
üzenetére
Siker fény csillogás
Nagy nagy köszönet.[link]
ebben a jegyzetben ha van időd végig futod kicsit másképp magyarázza, mert ott a natos kártya ami a net felé nézz, annak a cimét akarja h adjam meg neki. Itt lett elbaszva az egész...ÁÁÁÁÁÁ 3 napja éjjel nappal, ezen agyaltam... AMATŐR HIBA!!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET

-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
chepavel
üzenetére
Na beállítom hátha.
[link]ez alapján csináltam vis probálkoztam ,lehet a jegyzetben lenne elrontva, az volt a gond am h amikor a kliens gép statikusan kapcsolodt a szerverre ment minden, de a kliens gépen nem volt net. ezért probálom most ugy h a kliens gép automatikusan kereese mint az ip-t, mind a dns-t
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
sesomaru1989
üzenetére
-
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom pontosan jó topic-ba írok, remélem igen végülis serveres téma.
A problémám a kliens gép tartományba sorolása windows 2012 server kiszolgálohoz. DHCP, AD, DNS, Távelérés működik. A kiszolgálo oldalon létrehoztam egy "tartomany.hu" nevezetű tartományt. A kliens gépnél a számítogépnév módosításnál szeretném a Tagságot WorkGroup-ról a saját tartományomba rakni. Beirom a tartomány nevet ami a "tartomany.hu", de a következő hiba üzit kapom mindig.
Ezen jegyzet segítségével dolgoztam, a kliens gép automatikus IP keresésre van állítva , hogy az elérje az internetet. A jegyzetben szereplő (1.oldal), virtuális hálózatot hoztam létre.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, akkor a 192.168.130.2 Cím lenne az internet szolgáltató címe. Ha nem így van javítsatok, ki jó pap is holtig tanul, a hülyék meg még annál is tovább 
De sajna eddig 5 ember 6 félet mondott , egyedül itt kaptam most értelmes segítséget