Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
VeryByte
üzenetére
A 3G oldal nem publikus, zárt APN-ben van. A másik LAN pedig szintén le lesz korlátozva felsőbb szinten (a mikrotik routerben..). Csak először működjön a dolog.
Viszont időközben sikerült beállítani elvileg, hogy a megfelelő interfészt használja, de nem akar működni, még a ping sem (pedig engedélyeztem a tűzfalban, ugyanis a Win Server 2012-ben alapból nincs engedélyezve a ping).
Egyébként egy másik gépnél ugyanez a konstelláció működik, csak más körülményekkel (más fajta 3G router, win7, hálókártya is kicsit másabb..).
De akármit akárhogy állítok, nem akar menni. Egyszer működött a laptopomon úgy, hogy kilőttem a wifit, és akkor minden kérést a LAN-ra irányított (ami ugyebár a 3G routerrel volt összekötve). Na így elértem az adott APN-ben lévő 3G eszközt. De amint bekapcsoltam a wifit, rögtön a wifi felé kezdett el kommunikálni. Gondolom a két LAN esetében is hasonló a helyzet.
Egyébként ez egy WLINK ipari 3G router, de már kezdek arra gyanakodni, hogy rossz. De remélem inkább az van, hogy csak én nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest