- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovades
csendes újonc
válasz
Visormail #1261 üzenetére
Ma összehasonlítottam két gép hálózati beállításait. Mindkettőn belép az általános felhasználóval. Az egyiken tudtam telepíteni, a másikon nem. Mindkettő tartományban van (sőt az összes többi gép is, nincs panasz hogy a felhasználók nem tudnak belépni). A DNS is rendben, a szervertől kapják. Pingelni is tudom a szervert mindkettőről.
A helyi felhasználó és az idő jó ötlet volt. Sikerült belépni helyi felhasználóval (rendszergazdai jogokkal), amit eddig nem tudtam, hogy hogyan lehet tartományban lévő gépnél (innen is látszik hogy szerverben kezdő vagyok.) Beállítottam az időt, újraindít és egyből ment is a telepítés... Ezt egyelőre csak egy gépen bírtam megcsinálni, többre nem volt időm. Remélem ez lesz a megoldás a többi gépnél is. Nagy-nagy köszönet az ötletekért!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest