- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovades
csendes újonc
válasz
Visormail
üzenetére
Ma összehasonlítottam két gép hálózati beállításait. Mindkettőn belép az általános felhasználóval. Az egyiken tudtam telepíteni, a másikon nem. Mindkettő tartományban van (sőt az összes többi gép is, nincs panasz hogy a felhasználók nem tudnak belépni). A DNS is rendben, a szervertől kapják. Pingelni is tudom a szervert mindkettőről.
A helyi felhasználó és az idő jó ötlet volt. Sikerült belépni helyi felhasználóval (rendszergazdai jogokkal), amit eddig nem tudtam, hogy hogyan lehet tartományban lévő gépnél (innen is látszik hogy szerverben kezdő vagyok.) Beállítottam az időt, újraindít és egyből ment is a telepítés... Ezt egyelőre csak egy gépen bírtam megcsinálni, többre nem volt időm. Remélem ez lesz a megoldás a többi gépnél is. Nagy-nagy köszönet az ötletekért!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest