Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
FTP-t próbálok összehozni, de nem sikerül

Ez alapján csináltam végig. A portot lecseréltem, hogy ne az alap legyen, ezt a routerben át is irányítottam a gépre. A gépen a böngészőt használva, a helyi IP-vel megy is szépen. A net felől viszont addig eljut, hogy a felhasználónevet/jelszót ellenőrzi, elfogadja, aztán:Status: Retrieving directory listing...
Status: Server sent passive reply with unroutable address. Using server address instead.
Command: LIST
Response: 150 Opening BINARY mode data connection.
Error: Connection timed out after 20 seconds of inactivity
Error: Failed to retrieve directory listingAmi a leíráshoz képest eltér nálam: ezen a szerveren RRAS is van, ez osztja tovább a netet a helyi hálóra. Így a Binding részen két IP-t is tudok választani, az egyik a router felé lévő IP, a másik meg a LAN felé lévő IP. Próbáltam mindkettővel, de egyikkel sem megy. Az RRAS-nál a NAT-hoz bedobtam a portok átirányítását a LAN felé lévő IP-re amikor a LAN felé lévő IP-t adtam meg a Bindingnál. A tűzfalon a megfelelő portok nyitva.
Egyrészt a két IP közül melyiket kéne választanom ha a cél, hogy az internet felől legyen elérhető? Másrészt mit csinálok rosszul, amitől nem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Temu
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi