- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
FTP-t próbálok összehozni, de nem sikerül
Ez alapján csináltam végig. A portot lecseréltem, hogy ne az alap legyen, ezt a routerben át is irányítottam a gépre. A gépen a böngészőt használva, a helyi IP-vel megy is szépen. A net felől viszont addig eljut, hogy a felhasználónevet/jelszót ellenőrzi, elfogadja, aztán:Status: Retrieving directory listing...
Status: Server sent passive reply with unroutable address. Using server address instead.
Command: LIST
Response: 150 Opening BINARY mode data connection.
Error: Connection timed out after 20 seconds of inactivity
Error: Failed to retrieve directory listingAmi a leíráshoz képest eltér nálam: ezen a szerveren RRAS is van, ez osztja tovább a netet a helyi hálóra. Így a Binding részen két IP-t is tudok választani, az egyik a router felé lévő IP, a másik meg a LAN felé lévő IP. Próbáltam mindkettővel, de egyikkel sem megy. Az RRAS-nál a NAT-hoz bedobtam a portok átirányítását a LAN felé lévő IP-re amikor a LAN felé lévő IP-t adtam meg a Bindingnál. A tűzfalon a megfelelő portok nyitva.
Egyrészt a két IP közül melyiket kéne választanom ha a cél, hogy az internet felől legyen elérhető? Másrészt mit csinálok rosszul, amitől nem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest