- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Régóta küzdök az alábbi problémával.
A munkahelyemen Windows Server 2012 R2 szerverek vannak, telepítve van rájuk a WSUS(Windows Server Update Services). A szerverek főként Windows 10 Education x64 rendszerű gépekre szolgáltatnak frissítéseket. A félévenkénti funkciófrissítések azonban eddig nem akartak települni. A kliensgépeken megjelent a Windows Update-ben a WSUS szerver által küldött funkciófrissítés, azonban egyik gép sem tudta letölteni. A problémát az okozta, hogy a WSUS-t kiszolgáló IIS webszerveren a *.esd típusú fájlokat "engedélyezni" kellett.
Itt találtam meg a megoldást, a harmadik lépésben: [link]
Ezután az IIS manageren belül nyomtam egy újraindítást a webszerverre (nem teljes gép újraindítás!) és már minden gép le tudja tölteni a szerverről pl.: a 1809-es frissítést és telepíti is. Hetekig nyomoztam a megoldást, mire megtaláltam. Aki hasonló problémával szenved, hátha hasznát veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest