- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Régóta küzdök az alábbi problémával.
A munkahelyemen Windows Server 2012 R2 szerverek vannak, telepítve van rájuk a WSUS(Windows Server Update Services). A szerverek főként Windows 10 Education x64 rendszerű gépekre szolgáltatnak frissítéseket. A félévenkénti funkciófrissítések azonban eddig nem akartak települni. A kliensgépeken megjelent a Windows Update-ben a WSUS szerver által küldött funkciófrissítés, azonban egyik gép sem tudta letölteni. A problémát az okozta, hogy a WSUS-t kiszolgáló IIS webszerveren a *.esd típusú fájlokat "engedélyezni" kellett.
Itt találtam meg a megoldást, a harmadik lépésben: [link]
Ezután az IIS manageren belül nyomtam egy újraindítást a webszerverre (nem teljes gép újraindítás!) és már minden gép le tudja tölteni a szerverről pl.: a 1809-es frissítést és telepíti is. Hetekig nyomoztam a megoldást, mire megtaláltam. Aki hasonló problémával szenved, hátha hasznát veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Opel topik
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest