- Logo - doctorSIM
- Unlock phone by doctorSIM
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Nos nagyon jól összefoglaltátok a 4 évemet a fősulin
Köszönök minden választ!

Server 2k8-ból AD-DS,DHCP-DNS config,Wsus,WDS,IIS,Backup-Recovery,Exchange '10 -el tisztában vagyok ehhez csapom jelenleg az SQL-t + még indulásnak Sharepoint-ot meg azért egy Disaster recovery plan-t is szeretnék elsajátítani elméletben,bármikor jól jöhet
A gyakornoki helyem a MediaGo intézné, nem tudom vannak-e vélemények róla, de jelenleg máshol nem igazán találok helyet,ahol 0 tapasztalattal lehet indulni. Állásra gyakorlat nélkül pedig nem is pályázok,mert az öngyilkosság szvsz.Windows 8 Developer Preview tölthető -->csak nekem néz ki ez az egész új felület úgy, mintha a start->kellékek->játékok->passziánsz -t indítanám el?

Nálunk 1 db tantárgy volt, az Oprendszerek, ahol 2003-at kellett feltelepíteni + mellé egy XP-s gépet és beléptetni tartományba. Ha ez megvolt, megkaptad az 5-öst... Hmmm, valahogy már akkor úgy éreztem, én ettől egy kicsit többre vágyom
Természetesen már azt sem értettem, hogy miért tanuljuk ugyanazon tárgyakat, mint a gazd.infósok (1-2 kivételével).Azt megfogadtam, hogy mégegyszer főiskolába max akkor teszem be a lábam, ha felvesznek mint rendszergazda, vagy ha a gyerekem kell majd elkísérnem. Úgy érzem elraboltak 4 évet az életemből, meg nem is.A diploma jelenleg annyit ér mint egy érettségi; kell hogy legyen, de minek? Én az eddigi tudásom itthon szereztem, nem főiskolán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Logo - doctorSIM
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönök minden választ!

Természetesen már azt sem értettem, hogy miért tanuljuk ugyanazon tárgyakat, mint a gazd.infósok (1-2 kivételével).