- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
Denniss
aktív tag
Sziasztok!
A problémám azonos az első HSZ-szel, csak WIN7 alatt:
Szükségem lenne egy olyan scriptre ami törli a (többek között) temp könyvtár tartalmát. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
A probléma a jogosultságokkal van, normál esetben azt a hibaüzenetet kapom hogy hozzáférés megtagadva.
Ezt a mutatványt meg tudom csinálni úgy hogy jobbklikk és futtatás rendszergazdaként, de szeretném ha simán lehetne egy kattintással. Ez azért nem lehet, mert az automatikus "futtatás rendszergazdaként" jelölnégyzet szürke állapotú ha jobbgombbal ráklikkelek a grafikus felületen a BAT file-ra, azaz nem tudom bejelölni a tulajdonságok/kompatibilitás táblán. Ugyanez van akkor is ha készítek neki parancsfájlt.
A google-ban találtam a RUNAS parancsról pár dolgot, de ha segéd bat file-lal próbálom akkor meg azt az üzenetet kapom hogy:
"1058 - A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz"
A szolgáltatásoknál a másodlagos bejelentkezés ugyan tiltva van, de (szerintem) mivel a renszergazda felhasználó indítja el a batch fájlt, nincs rá szükség. (vagy mégis lenne?)
Van esetleg valakinek ötlete?
Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest