Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Denniss

aktív tag

Sziasztok!

A problémám azonos az első HSZ-szel, csak WIN7 alatt:

Szükségem lenne egy olyan scriptre ami törli a (többek között) temp könyvtár tartalmát. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!

A probléma a jogosultságokkal van, normál esetben azt a hibaüzenetet kapom hogy hozzáférés megtagadva.

Ezt a mutatványt meg tudom csinálni úgy hogy jobbklikk és futtatás rendszergazdaként, de szeretném ha simán lehetne egy kattintással. Ez azért nem lehet, mert az automatikus "futtatás rendszergazdaként" jelölnégyzet szürke állapotú ha jobbgombbal ráklikkelek a grafikus felületen a BAT file-ra, azaz nem tudom bejelölni a tulajdonságok/kompatibilitás táblán. Ugyanez van akkor is ha készítek neki parancsfájlt.

A google-ban találtam a RUNAS parancsról pár dolgot, de ha segéd bat file-lal próbálom akkor meg azt az üzenetet kapom hogy:

"1058 - A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz"

A szolgáltatásoknál a másodlagos bejelentkezés ugyan tiltva van, de (szerintem) mivel a renszergazda felhasználó indítja el a batch fájlt, nincs rá szükség. (vagy mégis lenne?)

Van esetleg valakinek ötlete?
    Köszönöm előre is!

Aktív témák