Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
válasz wandor0930 #82349 üzenetére
Én is egy 2 éves 630-ast cseréltem le és én a 650-es mellett döntöttem.
Az én fő szempontom az volt, hogy dual SIM-es legyen ás tudja az LTE-t egyszerre (ezt nem sok készülék tudja, a 640 sem). Mivel sikerült egy akció keretében 0%-os THM-mel megvenni, innentől kezdve az ára sem voltprobléma, hiszen az a tény, hogy majd jövő ősszel kell kifizetnem az utolsó részletet, többet ér, mintha most megkaptam volna pár ezressel olcsóbban, de készpénzért.Maga a készülék (illetve a Win10) nekem bejön, sokkal jobban tetszik, mint a 630-as a 8.1-gyel. És az, hogy eleve gyárilag Win10 van rajta, sokat számít szerintem, nincs probléma abból, hogy 8.1-et kellene frissíteni.
A 930-ast nem ismerem, de ez mégiscsak vadiúj készülék lenne 2 év garival. A 950-es szerintem irreálisan drága, annyit nem szabad adni Windows-os telefonért.[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
busman
veterán
válasz wandor0930 #83739 üzenetére
Úgy látom te új vagy itt,ez a katyvasz a kiadás óta "bugos sz@r"
Egy ekkora cég ne csináljon folyamatosan segget a szájából.Eddig még egy kiadási dátum nem jött össze nekik.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
válasz wandor0930 #83754 üzenetére
Ennek ellenére mindíg elkövetik.Egy hónapja vagy 950 tulaj..honnan tudnád milyen volt amikor megjelent?
Erősen beta,bughalmaz szoftverrel adták ki,amivel nem lett volna szabad.[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
félisten
-
mtomi95
senior tag
válasz wandor0930 #88151 üzenetére
Az akkor komoly! WDRT-al állítsd vissza, mást nem tudsz tenni.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest