- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
legiaap #47049 üzenetére
Én ma navigációt hasznaltam, es rajta volt közben az autós tolton is, az also resze nagyon melegedett. Igaz, meleg volt a kocsiban is, meg a nap is sütötte némileg, az meg nem szokott segíteni.
viewdetails: Furcsa elszinezodest én is tapasztaltam , de csak a billentyűzet reszen, kb. mintha felnyontam volna a fenyerot azon a reszen, de azota helyreállt magától. Nem figyeltem, hogy közvetlenül a restart oldotta-e volna meg vagy mas.
junior11: Nem ismerem a tobbi telefont, es fotomagus sem vagyok, de az eddig lőtt képeken nem tapasztaltam ilyet. Se a fenyerovel, se a kontraszttal, se fakosaggal, se reszletesseggel nem volt gondom.
sereeff: Nekem nem sikerult, de ennek semmi koze a cyanhoz, az OS-en mulik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest