- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
mukibuci #16374 üzenetére
Szerintem ugyanugy nem fog mukodni, ahogy a tobbi sem. Csak nem akartam kelteni a feszkot ezzel a kis maganvelemennyel, mert azert bizni kell, hatha
Egyebkent dobbenetes, hogy igy el lehet szurni egy rendszert, mert amugy meg nagyon jo lenne (leszamitva persze nehany egyeb ismert dolgot is). Pont ma nezelodtem telefonokat a MM-ban - pl. a kis 620 is tenyleg nagyon jo, gordulekeny a felulet (az mar mas dolog, hogy szamomra kb olyan hatast kelt az a feher keszulekhaz, mint egy sved jörkmopp fröccsöntött muanyag szék, meg en a tepsikert vagyok oda). Oszinten drukkolok a wp-nek, hogy javitsak a baromsagokat, aztan valamikor egyszer visszaterek
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest