Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz kolosanyi #18510 üzenetére
UC Browser felraktam, mindjárt mükszik minden, de ezmeg megilyesztett mert böngészés közben betolt egy vidit hogy memóriát szabadít fel xD
dejaris:
idézem magamAmúgy netem wifiről van, 8mb le és 1mb fel gépről megosztva. 3G bekapcsolva a telón.
Tehát csak wifiről netezek, mobilnetem mégha bekapcsolnám akkorsem lenne.
Szerk.: Ki van kapcsolva, a 3G-t arra értettem hogy a sebesség arra van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Mitől lehet az hogy asztalon van a telefon, nem piszkáltam egy ideig, hűvös van bent mert szellőzik a ház de amikor felveszem a telót a kezembe a hátlapja igencsak meleg?
Ez tegnap volt, mostmeg a kijelző olyan meleg a hátlap meg éppcsak langyos. -
-
regener
veterán
925 T-mobile - T-mobile kiválasztva hiba nélkül 250$
Igaz már a 925-nek örülnék
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Miért csinálja azt a teló hogyha youtube linkre megyek ahelyett hogy lejátszaná csak odatesz a link mögé egy &nomobile=1 taget és közli a flash player hiányát? Még ha mobil nézetben is megyek a linkre akkorsem játssza le, de ha manuálisan kikeresem mobilyoutube-ról akkor meg simán megy.
Azelőtt ha átírtam egy sima yt linket m.youtube-ra akkor simán átváltott mobilra és lejátszotta, de most nem... -
regener
veterán
válasz regener #21579 üzenetére
Nem láttam hogy valaki válaszolt volna (vagy csak nemvettem észre), de ez a gond még mindig fentáll.
A YouTube appot meg ma leszedem és nemjó, most olvastam hogy a Google sz*patja a népet, akkor felrakom Metrotube-t de azsem megy, megtalálja a videókat de a Preload gombok szürkék, nem kattinthatóak a videóra meg hiába nyomok rá álló vagy fekvő módban egyiket sem játssza le.
A telót nincs 2 hete hogy HR-eltem, előtte a Metrotube is jóvolt...Illetve mivel a gugli tiltotta a yt appot ezért az oldalakon beágyazott videókat sem lehet megnézni, másolgatni kell a linket meg átírni hogy a youtube.com-ra szóljon vnd parancs helyett, kész röhej.
Illetve nektek bejön az m.youtube.com? Engem csak visszadob a yt teljes oldalára, mégha Mobil nézetben is vagyok akkoris.Hosszúlett, röviden: youtube szar, ötlet?
-
regener
veterán
Eszembejutottak erről:
Még énis a Lumia 800-at püfölöm
-
regener
veterán
Nokia tulajoknak:
Katt[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
2+ éve elvagyok a kis L800-ammal, de most elkezdte azt csinálni hogy alkalmazás letöltés / frissítéskor 50%-nál megáll a letöltés és kapok egy c101b000 hibakódot.
A neten találtam sok ilyen hibát, de megoldást nem.Ötlet?
-
regener
veterán
De rég jártam itt
Szóval még mindig a kis L800-am püfölöm és ha mobilt nemis de mobilnetet vettem végre hozzá.
Viszont azóta majd a fele az akkuidő, pedig minden levan tiltva a Számlálókon kívül. Még ha wifizek akkor is tovább bírja az aksi mint 3G-s mobilnettel. Valami ötlet hogy mit tehetek? -
regener
veterán
-
regener
veterán
Egy buta kérdés:
Miért jelez barangolást a Számlálók app ha csak belföldön vagyok? -
regener
veterán
7.8-on csak nekem felejtette el a FB app hogyan kell értesíteni?
Egy ideje kikapcsoltam a toastokat és a live tilet is, de most be vannak vagy 4 napja mégsem jelzett eddig semmit. Még az appon belül sem írja fent hogy van bármi
-
regener
veterán
Szerintetek megéri a 950 vagy elég egy 930 is? (használtban gondolkozok mind a két esetben)
Szeretek képeket csinálni, zenéthallgatni és netezni, játszani nem annyira, arra jobb a gép.
Egy 800-ast váltana valamelyik. -
regener
veterán
Köszönöm a válaszokat, akkor 950 lesz, (max 1 hónapon belül - ha minden jól megy )
-
regener
veterán
Ha egy 640 LTE a win10 anniversary-ra lett frissítve, de a gép nem látja egyáltalán mint USB eszköz és csak lassú töltés elérhető akkor az még menthető?
-
regener
veterán
Srácok, 7.8-ra (L800) hol találok ROM-ot?
Tudtommal a Nokiaprogram izé adatbázisa már nem él. Mert most előjött egy olyan bug hogy megvadult az IE:
Nem lehet sem uj tabot nyitni, sem bezarni a mostanit, valamikor csak telefon restart leptet ki az IE-ből mert hiába nyom a nyilat nem megy se vissza se nem lép ki.Telekomos EU kéne lehetőleg, mert a magyar Telekomosban csak Bing kereső van, ezért egy külön appban keresgéltem inkább eddig, de az utolso szervíz előtt még volt Google választási opció.
Telefoncsere sajnos nem játszik.
-
regener
veterán
WP10 mennyire támogatja a TLS-t?
Valaki fotózna nekem innen egy oldalt hogy miket ír?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest