Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz ΞΔGLΞ #84650 üzenetére

    Mint írtam, ha elolvasom a hozzászólásod (ahol kb 10 mondatnál több van, azaz egy regény azt sosem teszem meg) és találok benne "emeletes butaságokat" azokat nem teszem szóvá. Attól még rengeteg dolog van amit nem olvasok el, és valszeg abban is van emeletes butaság.

    Még egyszer akkor a 650-re:

    Alapvetően jó telefon. De: Ez egy céges "presztízs" telefon. Mint írtam, mikor jön egy új telefon nekem van lehetőségem 1-2 napra kipróbálni azt. Az ismerőseim közül sokan és sokakat általam vezényeltem WP rendszerre... 8.1-nél még megvolt a varázsa, hogy megmutogatom a telefont és "hát basszus én meg androidos vagyok, be kell szereznem egy Windowsos telefont". Legalábbis ezt pont egy általam meggyőzött személy mondta....

    Szóval a lényeg az, hogy vannak ismerőseim elég sokan akiket már érdekel a WP sorsa. Mikor megkaptam a 650-et tesztelés céljából - mint minden telefonnál - itt is megmutogattam nekik is. Mind csalódottan bámultuk a telefont, mivel hardverileg nem egy csoda - sőt - külsőre meg olyan amilyen, megosztja a közönséget. Abban teljes egyetértés volt, hogy ez a telefon nem kellene semelyikünknek.

    - Ha már presztízst akarunk, ott a 950/950XL azokból mindannyian álmodtunk egy darabot magunknak, sőt perpill én vissza se akartam adni az XL-t.
    - Ha hardver a lényeg, akkor maradunk (maradtunk), az olcsóbb 640-nél.

    Szóval a lényeg az, hogy ennek a telefonnak céges körülmények között, nem felső vezetők kezében meglehet a hatása, de így sima felhasználói szemszögből megosztó telefon... nem lehet csúnyának nevezni, ugyanakkor nem lehet szépnek sem, mert valakinek ez, valakinek az. A belső az meg egy 640 +/-.

    Szóval szakmai szemszögből, és tapasztalatok alapján elmondhatom, hogy a 650 annyira lett sikeres, mint amennyire sikertelen, legalábbis magánszemélyek szemében... hogy céges ügyfelek mit gondolnak... azt nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés