- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Tudtok linkelni nekem egy leírást, ahol szépen be van mutatva maga a WP rendszer, beállítások, mit hol keressen az ember, mire kell figyelni, stb? Jómagam 7. éve Androidot használok, apumnak szeretnék segíteni beállítani a telefonját (Lumia 640), amit karácsonyra kapott (vett magának).
Számomra a WP teljesen ismeretlen terep, de egy jó kis leírás után szerintem elboldogulok vele, és itt is kevesebb buta kérdést tennék fel a későbbiekben, fénykép szinkronizálást, e-mailt, távoli elérést és hasonlókat is be szeretnénk neki állítani.Bónusz kérdés: W10-re érdemes majd frissíteni, ha kijön? Úgy tudom nagyon közel a kiadás (vagy már meg is jelent), talán akkor eleve apumnak azt célszerű megtanulnia, mert első okostelefonja lesz.
Köszönöm és Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Xbox Ultimate előfizetések
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest