Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz Oppenheimer #19704 üzenetére
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #19704 üzenetére
beszólsz neki, aztán az új avatarod pikk-pakk lecseréli erre
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
legiaap
félisten
Na ez érdekes: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
veterán
válasz Oppenheimer #19697 üzenetére
Akkor majd ha lejár az idő, az avatarodat egy kigyúrtabb varázslóra cseréled?
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #19711 üzenetére
tudom, a kép lenne a lényeg
más: megint kezdődik
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Воланд
titán
Nokia Shares Surges 7% On Reports About Huawei ‘Open’ To Buying Them
na meg a jo mocskos ******, azt!
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
dejaris
addikt
Na tegnap összefutottam két Jóbarátommal. Az első Félórában másról sem volt szó, csak az apró hibákat sorolgattág egymásnak az iOsről. Tudni kell, hogy mindkettő fanboy, egyik 4s, másik 5 tulaj. Meggyőztek, én nem fogok váltani
Annyira jó ha az ember barátjának a házában van mini welnessközpont, imádok munkanap saunázni, dzsakudzizni
-
Воланд
titán
válasz philoxenia #19735 üzenetére
autocorrect
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
dejaris
addikt
válasz philoxenia #19735 üzenetére
A sorolós az egy szégyenletes hiba, nem néztem át mielött elküldtem volna. A másik kettő ironikus, amolyan azt se tudom miért jó, egyáltalán eszik-e vagy isszák, de menő a telepi gengszterek előtt.
-
negyedes
addikt
válasz philoxenia #19740 üzenetére
Utolsó belépés:2011.05.18.Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
pushalias
addikt
válasz philoxenia #19740 üzenetére
Hú, dafuck.
-
Oppenheimer
nagyúr
Na Fiatalok, most hogy vége a vizsgáknak, itt a nyár, a jó idő, meg a jó sunák az utcán, ideje elkezdeni kódolni! Egy bomberman-nel fogom kezdeni, utána pedig RSA kódolót csinálok majd. Adhattok ötleket más projektekhez is Egyik célom hogy egyetem alatt a C++ tudásom kimaxoljam, szerencsére az egyik kedvenc előadóm indítani fog egy haladó C++ szabadon választható tárgyat. Majd rá is írok Facebookon és kifaggatom erről
a felpuffadt jobb alkarom meg elkezdett visszahúzódni, ugyh nem megyek sportorvoshoz
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #19743 üzenetére
Azért csak menj el. Régen én is úgy voltam, már nem fáj, jó lesz, aztán most hol ez sérülés kínoz, hol meg amaz.
RSA kódolóval mit akarsz kezdeni?
-
catroot
veterán
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz pushalias #19744 üzenetére
Nyilvános kulcsú titkosított üzeneteket küldök majd magamnak, amiket csak én tudok majd visszafejteni de lehet hogy egyszer majd továbbfejlesztem egy IM programmá, ahol a gépem lesz a központi szerver
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
catroot
veterán
Akit érdekelne majd egy Xperia T, az szóljon!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest