Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
-
savoo
addikt
válasz Psychonaut #19803 üzenetére
Az előbb még halott volt az oldal, azért nem azt linkeltem. Amúgy cserélhetnének a WP csapattal, az a dolog engem jobban érdekel.
-
nicu71
addikt
válasz Oppenheimer #19792 üzenetére
"csak az a szép zöld gyep..."
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
dejaris
addikt
És még a régiós korlátozás is megszűnik De akkor sem kell konzol, mert akkor vennem kéne egy tv-t is hozzá
Opp: Ugye RT-re kijön ez a jó kis app?
-
Blyan
félisten
Szomorú hír! 51 éves korában szívroham következtében elhunyt James Gandolfini, mindenki Tony Sopranoja. Nyugodjék békében!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
negyedes
addikt
jupiiii
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Воланд
titán
válasz Psychonaut #19800 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Psychonaut #19819 üzenetére
nem frissitettem az oldalt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
catroot
veterán
válasz Barthezz2 #19822 üzenetére
Most csináltam egy full wipe-ot.
Kíváncsi leszek....
Őszintén szólva, egyre jobban rühellem ezt a telefont.
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy nem lehet egy ilyen telefonon normálisan netezni, zenét hallgatni, írni egyszerre anélkül, hogy ~5mp-es késéseket produkáljon (gyakorlatilag gépelek valamit és utána írja ki ,hogy mit írtam, vagy nem is reagál az érintésre). Ja és szinte minden gyári rajta, egyáltalán nem mókolt. Az meg hab a tortán, hogy amikor pl. kapok egy nyamvadt értesítést, akkor 10-ből 8x megáll a zenelejátszó is visszaugrik 3-4 számmal hátrébb, így kereshetem ki, hogy mit hallgattam.
Valamelyik nap meg hívás közben újraindult, de ez valszeg azért van, mert a tetves sim lötyög a foglalatban.
Most kezdem belakni az egészet, de valahogy elment már az egésztől a kedvem.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
gzbotii
nagyúr
válasz catroot #19825 üzenetére
Szerintem a Sony nagyon elszurt ott valamit. Problaj ki egy CM10-et, ha mar abbol gazdalkodunk ami van...
Stock droidal joval gyengebb keszulekek nallam nem produkaltak hasonlokatWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
-
dejaris
addikt
válasz Psychonaut #19832 üzenetére
De sonynal nem
-
pushalias
addikt
válasz Psychonaut #19832 üzenetére
Eléggé készülékfüggő, hogy melyiknél lehet úgy visszatenni a gyári ROM-ot, hogy a manipuláció nyomai is eltűnjenek. Ha a szervizes véletlenül elindítja recovery üzemmódban, és a gyári akármi helyett megjelenik a ClockWorkMod menüje, az eléggé gyanús tud lenni. Gondolom én.
(#19834) Lalll Plédnél átlagosan egy hét volt elviselhető a ROM csere után.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz Psychonaut #19836 üzenetére
Csak a T-s verzióval volt dolgom, ott a T honlapján kint volt a gyáriság, ami valóban felülírt mindent némi kockázat árán.
-
saiyajin
senior tag
válasz catroot #19825 üzenetére
Ez tenyleg eleg tre, ha ilyeneket csinal. Neha fontolgatom, hogy a 710-rol majd droidra valtok egy idore, ha meg nem jon be vissza wp8-ra. Igy viszont megfontolando.
Egyebkent hetvegen lehet en is nyomok hr-t. Ket hete kb. egyre tobbszor szarja ossze magat az explorer, es alkalmazas valtasnal sokszor 4-5 mp-ig kell nyomjam a visszat, hogy bejojjenek az alkalmazasok. Ja, es sokkal tobbszor tolt ujra egy-egy hatterben levo appot vagy weboldalt, ha ujra ramegyek, mint azt korabban tette.
Ugy tunik megfaradt kicsit, na."I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Lall
veterán
válasz pushalias #19835 üzenetére
Kis tulzassal irtam. Tapasztalatom szerint kb. 2-3 het es elkezdodik a lelohetetlen appok memoriaba eroltetese, majd ezaltal a rendszer belassulasa. Tok mindegy, hogy ICS vsgy JB vagy akarmi. Ezert irtam, hogy fejetol (dalviktol) buzlik a hal. Csak hw fuggo melyik fekszik ki hamarabb.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
catroot
veterán
válasz Psychonaut #19840 üzenetére
Hát nem tudom. Van nálam gyári rom-al Blade is. Az minden, csak nem normális
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
saiyajin
senior tag
válasz Psychonaut #19840 üzenetére
Tudom, hogy nem ilyen rossz azert. Reszben ezert is droidoznek kicsit, hogy jobban kitapasztaljam. Persze azt is tudom, hogy keszulektol (es sok mastol) is fugg milyen velemenyem lesz. Majd elvalik.
[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest