Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bosco
csendes tag
válasz
kaller1
üzenetére
Én úgy látom, hogy minden ok.
Bár pl. az Internet beállításnál MyISP-nél ez a rész nálam nem megy:
"Az internet modemünk kész is van. Nyomjuk meg az Edit gombot, pipáljuk be a két checkboxot (This network connects to the Internet és This network uses a proxy server to connect to the Internet, majd Advanced gomb. Itt a WAP részhez írjuk be a következőket:"
sehol nem tudom ezt beállítani, csak a My work Networkben, ami meg a leírás szerint itt nem használható...teljes a kavar nálam
+
ez se stimmel nálam: "Ezt követően az üzenetküldő programba kell mennünk, hogy ott is beírjunk pár dolgot. Alapesetben ez a szoftver ugye az Outlook, tehát Start / Messaging. Itt az MMS mappára állva nyomjuk meg a jobb alsó sarokban lévő Menu gombot, majd Tools / Options. Az Accounts fülön értelemszerűen válasszuk ki az MMS-t, majd a Servers fülön töröljük ki a már előre beírt modemet (ha van)," sehol nincs server fül itt...vmi mutáns wm lehet a készülékemen? elvileg 6.1...
-
Bosco
csendes tag
válasz
kaller1
üzenetére
A srác a szervizben adott egy papírt, amin a beállítások vannak...átnéztem őket,
és egyszerűen ugyanúgy hibaüzenetet ír ki...lehet, hogy vmit kihagytam? Eléggé
el vagyok kenődve, nem akarok most új mobilt venni emiatt, szeretem az ipaqot,
és a wm-t is bejött nagyon eddig
Nincs vmi automata beállítás wm-re, vagy vmi megoldás?
vodával minden jól ment, legalábbis ami ezt a problémakört illeti... -
Bosco
csendes tag
Sziasztok!
Most számhordoztam Vodától T-Mobilra, és a HP ipaq 914c-mel nem mennek az mms/internet beállítások...nem tud fogadni mms-t, de ami a nagyobb gond, hogy a net se megy...pedig _elvileg_ minden beállítás stimmel...lehet, hogy a wm 6.1 nem kompatibilis a t-mobilelal? ilyen létezhet? :-O
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csendben elkaszálták a Hulu-féle Hitman sorozatot
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs vmi automata beállítás wm-re, vagy vmi megoldás?