Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyeanyzo
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
Jogos a feltételezés
. Egyrészt gazdaságinfós vagyok, már it felmerül a kérdés, hogy lány létemre? 
Na de. A telefont nem tudom, hogy kihasználnám e, hiszen még nem volt ilyenem. Páromnak diamondja van, az elég pofás, tetszik, hogy van benne minden. Gps miatt is kell, mert akkor nem vennék külön gépet erre. Igazából N95 8gigás azért lett ellenfele, mert abban is megvan, ami kell. De félek, hogy 1 év múlva azt is lecserélném, és nem akarok pár évig újat venni.
Htc mellett szól, hogy nagyon szép, qwerty-s, okos, tetszik meg minden. De N95 meg azért fele, és elég sokat tud.X1-re rátérve, tudom, hogy az is HTC gyártmány, amúgy mindig SE-om volt. De az valahogy még nem nyerte el a szívem. Röviden ennyi

Ja és wifi is kell, mert jó lenne netezni akkor is, ha nincs velem a laptopom.
-
Mamuska
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
De ha nem kell full qwety, esetleg Diamond 2?

Akkor már inkább a HD, szerintem az jobb, nagyobb képernyő, 3,5 jack, azonkívül semmiben sem gyengébb, csak jobb pár dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csendben elkaszálták a Hulu-féle Hitman sorozatot
- Hálózati / IP kamera
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Egyrészt gazdaságinfós vagyok, már it felmerül a kérdés, hogy lány létemre?