Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Üdv mindenkinek! Új vagyok még WinMo témában, épp tegnap tettem szert egy használt HTC kaiserre (TyTN II) - nem az én szolgáltatómtól van, de SIMlock mentes, telefonálni tudok is vele.
Egy komoly problémám van vele: a mobilnet (HSDPA) nem működik
Szoftverproblémát sejtek, mert a régi szolgáltató ROM-ja van rajta, ami esetleg nem szereti az enyém beállításait.Azt tervezem, hogy az XDA-developers.com-ról frissítem az egész OS-t WiMo 6.5-re, találtam egy jó leírást és egy aktuális ROM buildet.
Kérdésem: csinált-e már valaki ilyent? mennyire kockázatos a dolog? (vissza lehet-e állítani az eredeti állapotot, ha rosszul sülne el) Illetve van-e valami ellenjavaslat, hogy egy alapban WiMo 6.0-s készülékre 6.5-öset tegyünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szoftverproblémát sejtek, mert a régi szolgáltató ROM-ja van rajta, ami esetleg nem szereti az enyém beállításait.