Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Újraraktama wint, és lássanak csodát:megy:D
-
Gepárd
tag
ja és még valami.
Tudtommal ilyen vírus nincs vagyis a vírus ki van zárva hogy ez egy vírus
De hogy ha az lenne (ami lehetelen) akkor a norton anti vírus segít a legfriisebb
az nagyon jó -
F-ECT$
titán
Nekem is volt hasonló gondom, a tűzfal volt aludas. De azután rájöttem arra is, hogy nem a messenger-t lehet csak fájlküldésre használni :D
-
tildy
nagyúr
Visszaraktam a winmessengert, na azzal meg el sem indul, hibaüzivel alapból kilép...Lehet beszerzek egy víruskergetőt..:(
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
6.1nél szerinted mi újabb?
-
raven10011
senior tag
Milyen szolgáltatónál vagy?
Csakmert én nemcsak a saját tűzfalam mögött vagyok, hanem a szolgáltató is ''elrejtett'' egy kicsike kis tűzfal mögé. Emiatt nem tudok fájlokat küldeni.
Ha jól emlékszem egyszer feltettem egy rövid időre egy MSN messenger-t és azzal tudtam küldeni. Érdemes megpróbálni, ha fontos a fájlok küldése. -
tildy
nagyúr
Mikrofonos beszélgetés inditasakor mindig megfagy a messenger mi a baj?
-
Snowman21
tag
''A fájl elküldése sikertelen, mert a hálózati kapcsolat nem teszi lehetővé a továbbítást. Forduljon a rendszergazdához vagy internetszolgáltatójához, és kérje meg a fájlátvitel engedélyezésére.''
Ez a hibaüzenetem!!!
Ja igen elfelejtettem emliteni h. nekem sima modemes elérésem van..
Ujratelepitettem a minap az xp-met és azót nem megy..
PEdig nem állítgattam át semmi biztonsági beállítást akkoriban, és ment rendesen, most meg már minden lehetségest átnyomtam(, nem is csoda ha nem menne)
:))) -
Snowman21
tag
A következő problémával fordulnék a hozzáértő kollégákhoz!!
Adott a messenger és nem tudok se fogadni fájlokat rajta keresztül......
Azt mondja hibaüzenetként hogy be kell kapcsolni a fájlátvitelt, azaz engedélyezzem, ez OKés de mégis hol tegyem meg?
Már minden biztonsági beállítást megváltoztattam.
Lehet már rosszabb a helyzet mint volt.....
Please HELP!!
THX:)
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest